lekker gênant

Je voelt de ongemakkelijkheid: 8 x jullie gênantste momenten

Je voelt de ongemakkelijkheid: 8 x jullie gênantste momenten

Sommige momenten zijn zó ongemakkelijk, tenenkrommend of bizar, dat je ze nooit zal vergeten. Zelf moet je er niet aan denken dat het je overkomt, maar als iemand anders de pineut is, kunnen we er stiekem wel om lachen.

| Esmée Oudman

Ga er even lekker voor zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
’t Zal je maar gebeuren: 10 x jullie gênantste momenten

1. Robin: “Ik ging boven naar de wc en de lamellen stonden open. Vanaf de straat kan je toch niks zien. Terwijl ik rustig zat, werd er opeens een ladder tegen het raam aangezet. Voor ik het wist stond ook de glazenwasser al voor het raam. Zat ik dan.”

2. Nanny: “Voor mijn werk moest ik een telefoontje plegen en ik dacht dat ik met een vrouw te maken had, terwijl ik op zoek was naar ene ‘meneer De Wit’. Daarom vroeg ik of ik ‘hem’ ook kon spreken.  Toen zei de stem aan de andere kant: ‘je spreekt met meneer.’ Ai…”

3. Hanneke: “Als juf zei ik ooit tegen een meisje: ‘Wat leuk dat opa jou naar school brengt’. Toen bleek dat het haar vader was. Ze werd normaal gesproken namelijk altijd door haar moeder gebracht, dus ik had hem niet herkend.”

4. Liselotte: “Ik speel voetbal en ben een middenvelder. Tijdens een wedstrijd werd er naar mij geroepen ‘zakken’. Ik ging vervolgens op mijn hurken zitten met zichtbaar grote vraagtekens. En die hadden de rest van mijn teamgenoten ook.”

5. Lita: “Tijdens het uitlaten van mijn hond kwam ik de overbuurvrouw tegen. Ik zei dat ik vond dat ze het huis zo mooi verbouwd hadden, en vroeg of ze het er naar hun zin hebben. Daarop antwoordde ze: ‘Ik woon hier al twintig jaar hoor’. Oeps.”

6. Ping: “Dit kreeg ik mee op het schoolplein en had toch wel een beetje plaatsvervangende schaamte: de nieuwe vriend van een moeder kwam zijn stiefdochter ophalen van school. Nadat een klasgenootje aan haar vroeg of dat de nieuwe vriend van haar moeder was, zei ze: ‘Die is wel leuk, die hebben wij ook ooit gehad’.”

7. Inge: “Heerlijk, zo’n dagje sauna. Ik sprong naakt in het zwembad toen ik erachter kwam dat dit niet bij de sauna hoort. Iedereen had badkleding aan, behalve ik.”

8. Marion: “Ik wimpelde ooit een uitnodiging af met de woorden ‘sorry dan kan ik niet’. Niet zo’n slimme zet. De desbetreffende jongen antwoordde namelijk met: ‘Ik heb nog geen datum genoemd.’ ”

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar lifestyle@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser