lekker gênant

Het liefst zak je door de grond: 8 x jullie gênantste momenten

Het liefst zak je door de grond: 8 x jullie gênantste momenten

Het is weer tijd voor je wekelijkse portie gênante verhalen. Deze week: een beurt uitdelen bij de snackbar, in de billen van de baas knijpen en een heks als moeder.

| Isabel Ockers

Ga er even lekker voor zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
Je komt niet meer bij: 8 x jullie gênantste momenten

1. Arlette: “Toen ik mijn huidige man nog niet zo lang kende. mocht ik mee naar het kerstdiner van zijn werk. Heel chic, met overnachting. Ik vond het best spannend, maar gelukkig ging een goede vriend, die ik ook kende, mee. Na de borrel liepen we met een grote groep richting de zaal waar het diner werd gehouden. Ik liep achter deze vriend en in een lollige bui kneep ik hem flink in zijn bips. Wat bleek: ik kneep niet de vriend in zn bips, maar in die van de algemeen directeur. Ik wilde echt het allerliefst verdwijnen. De hele avond heb ik geen hap meer door mijn keel gekregen. Lekkere indruk! Wat heb ik mij geschaamd.”

2. Kayleigh: “Het was acht uur en ik was klaar met werken. Het was enorm koud die dag, dus mijn vader wilde me wel even ophalen met de auto. Ik liep naar buiten en zocht in het donker naar een zwarte auto. Ahá, daar stond -ie. Ik liep erheen en deed vol enthousiasme de autodeur open. Ik wilde bijna instappen, tot ik ineens in de ogen keek van twee vreemden. Ik was naar de verkeerde auto toegelopen. Het ergste was dat ik deze mannen ook nog eens kende van gezicht. Dat maakte het des te ongemakkelijker. ‘Oeps verkeerde auto’, riep ik tegen ze. Ik gooide snel de autodeur weer dicht en wist niet hoe snel ik weg moest komen. Toen deed een van de mannen de autodeur weer open en schreeuwde lachend naar me: ‘Geeft niks!’ Ik schaamde me dood.”

3. Karina: “Ik werkte altijd bij de slager en daar is het gebruikelijk om te zeggen: ‘Wie is er aan de beurt?’. Bij mijn nieuwe baantje in een drukke snackbar riep ik daardoor ook de hele dag: ‘Wie is er aan de beurt?’. Mijn baas dolde de hele dag met me door steeds te zeggen: ‘Wie wil er een beurt?’ En já hoor, aan het eind van de dag in een overvolle snackbar ging ik de fout in en brulde: ‘Wie wil er een beurt?!’ Ik kroop het liefst onder de balie toen ik al die mensen naar me zag kijken.”

4. Mariëtte: “Ik lag de eerste week van januari plat met griep. Omdat ik zwanger was, had ik na drie dagen koorts de huisartsenpraktijk even gebeld om het te melden. De assistente twijfelde of het oké was om zo lang koorts te hebben en liet me terugbellen door de huisarts. In die tussentijd was ik Gooische Vrouwen gaan kijken. Toen ik gebeld werd, nam ik gelijk op. Ik was alleen vergeten om de tv op pauze te zetten. Er was net een seksscène bezig. De huisarts vroeg of ze gelegen belde en bleef stil. De ongemakkelijkheid was duidelijk te voelen, dus ik zette snel de tv op pauze en zei dat ik even tv aan het kijken was. Terwijl ik dat zei, dacht ik gelijk dat ze vast dacht dat ik ander soort tv aan het kijken was. Ik probeerde de ongemakkelijke situatie nog te redden door te zeggen dat ik Gooische Vrouwen keek, maar het bleef een ongemakkelijk gesprek. De volgende keer zet ik de tv eerst op pauze voordat ik opneem.”

5. Leslie: “Na helemaal mindful te werk te zijn gegaan met de traktatie van onze dochter vroeg in de ochtend, vergat ik m’n slaapharen uit te borstelen. Zo ging  ik dus naar m’n werk op de huisartsenpost. De patiënten waren goedgestemd die dag en niemand zei er iets van of attendeerde mij erop. Ik kwam er pas veel later achter op een andere poli.”

6. Bea: “Mijn man kwam op bezoek in het ziekenhuis waar ik lag in verband met een chemo. Hij zat heel trots te vertellen dat hij thuis alle was had weggewerkt, waaronder het mooie shirt wat hij aanhad. Ik schoot in de lach, want hij had hem binnenstebuiten aan. Hij heeft hem gauw maar even goed aangetrokken.”

7. Anja: “Ik was met vrienden op de kermis toen er ineens een ‘nieuwe’ jongen bij ons kwam staan. We begonnen te praten over verschrikkelijke leraren op de basisschool. Ik zei: ‘Ik had in groep 5 echt een heks van een juf!’ Wat bleek? Het was zijn moeder. Ik kon wel door de grond zakken.”

8. Daniëlle: “Op mijn werk hebben we sinds kort een nieuw telefoonsysteem dat correspondeert met een bijbehorend programma op onze pc’s. We hebben een heel snelle uitleg gehad en dachten het wel te begrijpen. De eerste die belde moest mijn collega hebben, maar in plaats van hem door te verbinden hing ik op. Even later probeerde mijn collega iemand te bellen en mij toe te voegen aan dit gesprek, zodat we met zijn drieën zouden bellen. Eindstand: we hadden elkaar aan de telefoon, zaten tegenover elkaar en de meneer die ze gebeld had was uit ons gesprek verdwenen. Nog maar even oefenen dus.”

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

Voor LINDA.tv testte Iris of iemand haar wel waarschuwt als ze voor gek loopt. 

MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser