lekker gênant

Het is weer lachen geblazen: 8 x jullie gênantste momenten

Het is weer lachen geblazen: 8 x jullie gênantste momenten

Het is weer tijd voor je wekelijkste portie gênante verhalen. Deze week: zweten in de auto, Snapchat-schaamte en uit de hand gelopen kermisfeestjes. 

| Isabel Ockers

Ga er even lekker voor zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
Pijnlijk lachmomentje van de dag: 8 x jullie gênantste momenten

1. Kirsten: “Ik had mijn nieuwe trui aan naar school en middenin een college werd ik op mijn schouder getikt door de jongen achter mij. Het kaartje van mijn trui bleek er nog aan te hangen. Ik haalde snel het kaartje eraf en dacht dat ik zo de schade beperkt had. Totdat een meisje aan het eind van het college naar mij toe kwam en mij een foto liet zien. Van mijn rug, met het kaartje nog aan mij trui. Een jongen had hier een foto van gemaakt en gedeeld op zijn Snapchat-verhaal. Supergênant.”

2. Ineke: “Ik was superzenuwachtig voor ik mocht afrijden. Ik kreeg het helemaal warm in de auto en was totaal bezweet. Mijn examinator vroeg of hij even de airco aan moest zetten, ik vroeg me af hoe hij wist dat ik het zo warm had. Bleek de hele linkerkant van de auto beslagen te zijn. Wist-ie ook gelijk hoe zenuwachtig ik was.”

3. Elisa: “Ik ging voor een paar maanden naar Miami om een taalcursus te doen en ontmoette hier een superleuke jongen uit Oostenrijk. Ik was thuis ook al een beetje aan het daten met een jongen, maar dat was naar mijn gevoel niet heel serieus. Plots kwam ik erachter dat de Oostenrijkse jongen vrienden was met de Nederlander met wie ik gedatet had. Mijn date uit Nederland zag onze relatie blijkbaar iets serieuzer dan ik en bedreigde de Oostenrijker dat hij beter nooit naar Nederland kon komen. De wereld was nog nooit zo klein.”

4. Mariska: “Ik was in een club en sprak met een jongen die ik leuk vond. Ik vroeg hem om een foto van mij en mijn vriendin te maken, en had daarna nog lang een leuk gesprek met hem. Toen ik die avond thuis de foto’s terugkeek, zag ik dat mijn hele borst uit mijn jurkje kwam. Ik had blijkbaar de hele avond met hem staan praten terwijl mijn borst zichtbaar was. En hij had niks gezegd?! Mijn vriendinnen noemen mij sindsdien ‘nip(pel)riska.”

5. Marije: “Ik had een keer een feestje in een park. Ik vond het het heel saai, dus ik ging een stukje lopen met een ander meisje dat het ook niet naar haar zin had. Een vriendin van mij appte hoe het was, dus antwoordde ik dat het echt enorm saai was en dat ze snel moest komen. Deed ik dat dus in die groepsapp van dat feest. Waar iedereen in zat. Ik ben nooit meer uitgenodigd.”

6. Emma: “Ik liep stage in een hotel op Cyprus en had dienst in het restaurant. Een man vroeg mij om een smoothie met vers fruit, ik vertelde hem dat wij dit niet hadden. Dit stond immers niet op de kaart. Hij beweerde dat we dat wel hadden, waarop ik hem – ietwat arrogant – nog een keer duidelijk maakte dat we alleen hadden wat er op de kaart stond. Toen hij zei dat ik het maar na moest vragen bij een collega begon ik licht met m’n ogen te rollen. De man vroeg: “Jij weet zeker niet wie ik ben he?” Euh gewoon een gast van het hotel? Zoals ieder anders? Hij bleek de eigenaar te zijn. Ik schaamde me zo erg.”

7. Carien: “Na een gezellige avond vol bier ging ik weer iets te laat naar huis. Om thuis te komen had ik mijn fiets nodig, maar die was ik kwijt. Na een tijdje vond ik eindelijk mijn fiets, alleen m’n sleutel deed het niet. Ik werd boos op mijn fiets (reminder: ik was dronken) en begon er tegenaan te trappen. Kwam er een meisje naar me toe en zei: ‘Waarom trap je tegen mijn fiets?’
Ik: ‘Dit is mijn fiets?’ Zij: “Nee, kijk maar.” Ze duwde haar sleutel in het slot en stapte op haar fiets. Ik draaide me om en zag twee meter verder mijn eigen fiets staan. Oeps. Vandaar dat de sleutel het niet deed.”

8. Anna: “Ik was afgelopen zomer naar de kermis geweest in het dorp bij mij in de buurt, en er was daar ook een heel leuke jongen die ik al een tijdje kende, maar nooit echt goed mee had gesproken. Na een aantal drankjes was ik goed aangeschoten en kwam hij met me praten. Het praten mondde al snel uit in een rustig plekje opzoeken en dingen liepen redelijk uit de hand. Drie dagen later ging ik uit eten met familie. En je raadt het al: hij was er ook. Precies naast onze tafel zat hij met zijn familie. De hele avond hebben we elkaar geen één keer aangekeken en met moeite ons eten opgegeten.”

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Lees dit ook even

Please update your browser