Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lekker gênant

9 x het leukste, grappigste en ronduit gênantste van de afgelopen maanden

9 x het leukste, grappigste en ronduit gênantste van de afgelopen maanden

Sommige momenten zijn zó ongemakkelijk, tenenkrommend of bizar, dat je ze nooit zal vergeten. Deze week: de hoogtepunten uit de afgelopen edities van ‘Lekker Gênant’.

| Laura van der Molen

Smul mee:

1. Sander: “Ik ging net samenwonen met mijn vriendin en we waren in een woonwinkel een bank aan het uitzoeken. Het was geen heel dure woonwinkel, ons budget was niet zo groot destijds. Op elke bank ploften we neer om uit te proberen of -ie lekker zat. Terwijl ik een beetje lollig languit op een bank wilde springen, zakte ik er zo doorheen. Héle bank in elkaar gezakt en kapot. Ik ben heel sneaky de winkel uit gerend. Wisten we ook gelijk dat dit écht goedkope troep was.”

2. Iris: “Een paar jaar terug op Eerste Kerstdag ging ik met mijn familie naar het theater. Ik had me flink opgedoft: haren in de krul, mooie jurk aan en flinke hakken. We kwamen aan en alle andere bezoekers waren gewoon in spijkerbroek. Ik voelde me compleet overdressed. Om alle blikken te ontwijken deed ik alsof ik druk in gesprek was met mijn tante, tot ik de kerstboom over het hoofd zag. Daar lag ik dan, in de kerstboom met mijn mooie krullen vast in de naalden. Mijn familie moest me eruit tillen en omdat mijn haar vast zat, duurde dat een eeuw. De blikken waren niet meer te ontwijken.”

3. Karina: “Ik werkte altijd bij de slager en daar is het gebruikelijk om te vragen: ‘Wie is er aan de beurt?’. Bij mijn nieuwe baantje in een drukke snackbar riep ik dat daardoor ook de hele dag. Mijn baas dolde de hele dag met me door steeds te zeggen: ‘Wie wil er een beurt?’. En já hoor, aan het eind van de dag in een overvolle snackbar ging ik de fout in en brulde: ‘Wie wil er een beurt?!’ Ik was het liefst onder de balie gekropen toen ik al die mensen naar me zag kijken.”

4. Sabine: “Ik was met een busreis op vakantie. Terwijl ik op het toilet zat, moest de buschauffeur keihard remmen. Ik klapte naar voren tegen de deur aan. Die bleek niet goed dicht te zitten en sprong open. Daar hing ik dan, aan de deurklink met m’n broek op m’n knieën. Half in m’n nakie, zo in het gangpad. Gelukkig hebben maar twee toeristen me gezien.”

5. Iris: “Een vriendin zei op WhatsApp dat ze me rond acht uur zou bellen. Toen om acht uur m’n telefoon overging, nam ik dan ook op met: ‘Hey schat’. Het bleef even stil en daarna zei een zware stem twijfelend: ‘Hallo Iris?’ Het was niet de vriendin die belde, maar m’n leidinggevende. Ik wilde het liefst meteen ophangen.”

6. Debby: “Mijn moeder was eindelijk een dag vrij van haar werk en zat lekker in haar ochtendjas op de bank. Toen er aangebeld werd, had ze zó geen zin om open te doen, dat ze heel snel gehurkt achter een stoel ging zitten. Na de bel werd er vervolgens geklopt op het raam en hoorde ze tot haar schrik: ‘Mevrouw, ik zie u zitten hoor’.”

7. Marion: “Ik wimpelde ooit een uitnodiging af met de woorden ‘sorry, dan kan ik niet’. Niet zo’n slimme zet. De desbetreffende jongen antwoordde namelijk met: ‘Ik heb nog geen datum genoemd.'”

8. Do: “Toen ik mij aan het klaarmaken was om naar een afspraak te gaan, zag ik opeens vanuit mijn ooghoek dat mijn zoontje van twee jaar een pakje met inlegkruisjes ontdekt had en er mee aan het spelen was. In de haast heb ik het van hem afgepakt, mijn jas aangetrokken en ben ik de deur uitgegaan. Snel langs de winkel en drogisterij. Toen ik op mijn afspraak verscheen en ik mijn jas op ging hangen, zag ik dat mijn zoon de achterkant mooi had versierd met maandverband.”

9. Christel: “Er kwam bij mij thuis iemand langs om het raam op te meten voor nieuwe gordijnen. Het ging om een raam boven mijn bed. Dus de jongeman kwam binnen, ik gaf hem een hand en zei: ‘Wil je koffie of thee, of meteen naar de slaapkamer?’. Dat werd heel even totaal anders opgevat dan wat ik eigenlijk probeerde te zeggen.”

Oproep

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring hieronder met ons of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Lees dit ook even

Please update your browser