lekker gênant

Tenenkrommend maar tegelijkertijd hilarisch: 8 x jullie gênantste momenten

Tenenkrommend maar tegelijkertijd hilarisch: 8 x jullie gênantste momenten

Het is weer tijd voor je wekelijkse portie gênante verhalen. Deze week: bikiniblunders, ‘schoonouders’ ontmoeten en kinderen uitlaten. 

| Isabel Ockers

Ga er even lekker voor zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
Gelukkig kunnen we er achteraf om lachen: 7 x jullie gênantste momenten

1. Mariel: “Ik werk in de zorg en moet altijd vroeg van huis. Op een dag trok ik in het donker mijn schoenen aan en haastte mij naar het werk. Halverwege de ochtend tijdens de koffiepauze zei een collega dat ik leuke laarzen aan had. Ik bedankte haar, keek naar beneden en zag dat ik één bruine én één zwarte laars aan had. Ik heb maar niet gevraagd welke laars ze bedoelde.”

2. Amber: “Met oud en nieuw ging ik na een feestje met een jongen mee naar huis. Ik wist dat hij nog thuis woonde, maar z’n ouders zouden bij vrienden blijven slapen, dus dat was geen probleem. De volgende ochtend werd ik -nog een beetje dronken- wakker en wilde ik snel naar huis gaan zodat m’n familie niet al te veel vragen zou stellen. Terwijl ik de trap afliep zag ik zijn hele familie zitten. Ik moest iedereen ‘gelukkig nieuwjaar’ wensen en mij tegelijkertijd voorstellen. Zo ongemakkelijk.”

3. Angelina: “Op mijn werk, in een bouwmarkt, stond er een ouder stel met een zware doos. Ik vroeg of ze hulp nodig hadden om de doos naar de auto te krijgen en dat waardeerden ze. Ik riep naar mijn collega dat ik deze meneer en mevrouw even ging helpen. Bleken het twee vrouwen waarvan er één er gewoon niet zo vrouwelijk uitzag. Ik schaamde me rot.”

4. Lilian: “In de kerstvakantie waren mijn vriend en ik op vakantie op Curaçao. Ik was – irritant genoeg – ongesteld, maar had alles goed opgeborgen in m’n bikinibroekje. Ik was zo lekker aan het zonnen en zwemmen dat ik het touwtje, dat zomaar eens tevoorschijn kon komen, helemaal vergeten was. Toen ik naar de zee liep riep mijn vriend ineens: ‘Er hangt iets uit je broekje!’. Lekker subtiel, dankje.”

5. Anouk: “Sinds een paar maanden was ik met een jongen aan het daten. Ik begon hem steeds leuker te vinden, toen ik erachter kwam dat het de ex van een collega was. Ik wist dat ik dit eigenlijk niet kon maken maar was echt gek op hem. Toen ik een andere collega het verhaal vertelde en afsloot met: ‘Zij mag het echt nog niet weten, straks haat ze me’, bleek de betreffende collega achter me te staan. Het was niet alleen gênant maar ook énorm pijnlijk.”

6. Sophia: “Ik was met mijn moeder in de stad en zij was even gaan checken bij de parkeermeter hoeveel het parkeren kostte. Ze wilde de deur van de auto opentrekken en zei: ‘1,50 euro per uur, dat is een net tarief’. Terwijl ze dat zei, zag de dat ze de deur van de verkeerde auto had opengetrokken en oog in oog met een vreemde man stond. Hij schoot keihard in de lach: ‘mooi aanbod’ dacht hij vast. We kunnen er nog de slappe lach van krijgen.”

7. Iris: “Een vriendin zei op WhatsApp dat ze me rond acht uur zou bellen. Toen om acht uur m’n telefoon overging, nam ik dan ook op met: ‘Hey schat’. Het bleef even stil en daarna zei een zware stem twijfelend: ‘Hallo Iris?’ Het was niet de vriendin die belde, maar m’n leidinggevende. Ik wilde het liefst meteen ophangen.”

8. Mariel: “Ik was een rondje aan het wandelen met de kinderen. Ze moesten echt even uitwaaien. Een oudere man was zijn hond aan het uitlaten en ik zei spontaan tegen hem: ‘Ja u laat uw hond uit en ik mijn kinderen’ Die man keek mij zo vreemd aan, ik begrijp het nog steeds niet.”

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

Voor LINDA.tv testte Iris of iemand haar wel waarschuwt als ze voor gek loopt. 

MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af
Advertorial

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af

Betekent Sinterklaasavond voor jou kilo's aan pepernoten en vrolijkheid, maar ook stress omdat je ieder jaar weer een originele surprise wilt maken? En dat toch altijd weer meer tijd kost dan gedacht. 

Lees dit ook even

Please update your browser