Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dit is en blijft toch wel het beste (kerst)cadeau aller tijden

Dit is en blijft toch wel het beste (kerst)cadeau aller tijden

Sinterklaas, Kerstmis en voor je het weet is er ook nog ineens iemand jarig. In december heb je eindeloos veel momenten waarop je cadeaus nodig hebt. 

Kraak je hersens niet langer, er is één cadeau waar je mensen unaniem een plezier mee doet tijdens de donkere wintermaanden: bioscoopkaartjes.

Filmblik Kinepolis

En wil je daar ook nog eens iets origineels van maken, ga dan voor een filmblik van Kinepolis. Een leuk metalen filmdoosje met vrijkaarten voor een film naar keuze. Je kunt kiezen voor een blikje met één, twee of vier vrijkaarten, en met of zonder food & drink-vouchers.

Zitcomfort waar je u tegen zegt

Met of zonder filmblik; het is sowieso goed toeven bij Kinepolis. Bij deze bioscopen heb je namelijk stoelen met zitcomfort waar zelfs Chandler en Joey jaloers op zouden zijn. En met beenruimte waar elke vliegtuigmaatschappij nog wat van zou kunnen leren.

Cosy Seats

Voor wie het helemaal luxe wil aanpakken heeft Kinepolis ook Cosy Seats. Dat zijn nóg comfortabelere stoelen met extra brede (wegklapbare) armleuningen, een handig tafeltje om je drankjes en snacks op te plaatsen, een kapstok om je jas aan op te hangen, én een houdertje (onder de tafel) om een tas op te hangen.

Disney Cadeau

En ben je nou fan van Disney, dan zit je helemaal gebakken. Kinepolis heeft nu een Disney Passepartout. Dat is één pasje voor maar liefst 3 magische films voor 25 euro. Precies ja, da’s dus Dumbo, Alladin én de Lion King op die ene pas. Je kunt deze pas gewoon kopen bij de kassa.

Kerst bij Kinepolis

Welke film? U roept, zij draaien. En één ding is helemaal zeker, zo rond de kerstdagen wil iedereen bij Kinepolis zijn. Want met kaartjes voor films als All You Need is Love, Mary Poppins Returns, Mortal Engines, Aquaman en The Grinch maak je niet alleen een ander, maar ook jezelf heel gelukkig. Kerst vier je bij Kinepolis dus. En de rest van het jaar eigenlijk ook.

Bekijk hier welke Kinepolis-bioscoop voor jou het dichts in de buurt is. 

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Kinepolis | Foto: Kinepolis

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser