snacks

Jolijns dateleed: 'Hij moest nog kiezen tussen mij en de concurrentie'

Jolijns dateleed: 'Hij moest nog kiezen tussen mij en de concurrentie'

Jolijns date nam zéker geen blad voor de mond. Na een vreemde opmerking over haar figuur, begon hij over haar kansen ten opzichte van ‘de concurrent’.

| Lieve op den Buysch

Jolijn: “Zo’n vier maanden geleden leerde ik een aardige jongen kennen, met wie ik online contact had. Hij leek een beetje bekakt en kwam érg zelfverzekerd over, maar ik besloot hem toch een kans te geven. Ik kende zijn naam via mijn beste vriendin, maar had hem nog nooit in het echt ontmoet.”

Lees ook
Mirjams dateleed: ‘Op de derde date vroeg hij om een nieuwe auto’

“Na een tijdje chatten was de eerste date gepland. We spraken af op een terras om samen wat te drinken. Omdat het koud was hielden we onze jas aan, maar later besloten we toch naar binnen te verplaatsen. Toen ik mijn jas uitdeed, zag ik dat hij me van top tot teen bekeek. ‘Pfoeh’, zei hij, ‘ik was even bang dat je dik was.’ Een gekke opmerking vond ik het wel, maar de date was pas net begonnen dus ik nam het voor lief.”

“We bestelden wat drankjes en kletsten een eind weg. Hij kwam zo dicht bij me zitten dat we haast aan elkaar plakten. Op gegeven moment vroeg hij: ‘Hé, heb ik eigenlijk concurrentie?’ Ietwat overrompeld door de vraag, mompelde ik iets in de trant van: ‘Eh, nou nee niet echt.’ ‘Nou, jij wel, om eerlijk te zijn’,vertelde hij me. ‘Ik had afgelopen donderdag een date met iemand anders en wil jullie allebei nog een keer zien. Daarna zal ik zo snel mogelijk een beslissing nemen.’ Ik wilde eigenlijk meteen weglopen, maar besloot erop in te gaan.”

“‘Nou, in dat geval, dit is jóuw concurrentie” zei ik, terwijl ik een foto van een eerdere date onder zijn neus drukte, die de helft van zijn tijd in de sportschool doorbracht. Hij reageerde verbaasd: ‘Shit, hij is echt super gespierd!’ ‘Ja en jij niet’, antwoordde ik gelijk.”

“Nadat ik mijn drankje op had, wist ik niet hoe snel ik me uit de voeten moest maken. Na een week radiostilte appte hij: ‘Ik heb eens nagedacht en ik denk dat we toch beter vrienden kunnen blijven.’ Ik antwoordde: ‘Nou, wat dacht je van helemaal geen contact meer?’ Daarna heb ik hem niet meer gesproken, dus wat zijn relatiestatus is weet ik niet. Maar volgens mij beviel zijn single leven hem prima.”

OPROEP
Ook ooit zo’n rampzalige date beleefd? Beschrijf in 400 woorden die ene dramatische afspraak. Mail je verhaal met naam en leeftijd naar lifestyle@lindanieuws.nl. Anoniem mag natuurlijk ook.

SNACKS | DATELEED

Bron: LINDAnieuws | Foto: Flickr CC

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser