snacks

Je komt niet meer bij: 8 x jullie gênantste momenten

Je komt niet meer bij: 8 x jullie gênantste momenten

Het is weer tijd voor je wekelijkse portie gênante verhalen. Deze week: door de telecom praten, een valpartij en namen beledigen. 

| Isabel Ockers

Ga er even lekker voor zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
Het is weer lachen geblazen: 7 x jullie gênantste momenten op een rij

1. Jinthe: “Bij de kassa’s van de supermarkt waar ik werk liggen telefoons. Hiermee kan je naar andere afdelingen bellen en iets door de telecom zeggen. Ik had net een extra kassa omgeroepen, toen mijn telefoon afging. Ik nam op en zei ‘Hoi, met Jinthe’. Bleek dat ik niet werd gebeld, maar dat de telefoon niet goed op de haak lag en nog op de telecom stond. Het ging door de hele winkel heen, ik schaamde me dood. Vervolgens zei de klant voor mij ook nog: ‘Was zeker niet de bedoeling hè?'”

2. Piroska: “Ik kreeg een nieuwe baan als officemanager bij een chique bedrijf. Ik moest tevens de receptie doen en klanten ontvangen, dus mijn werkplek was achter een balie in een enorme imposante goed verlichte hal. Uiteraard moest ik mij ook heel net kleden en opmaken. Ik had een hele dag gewerkt en veel klanten ontvangen in een wit hemdje, met daaroverheen een net jasje op een mooie rok. Aan het eind van de dag zag ik in de spiegel dat ik mijn hemdje, – behalve achterstevoren –  ook nog binnenstebuiten aangetrokken had. Ik had de hele dag met een waslabeltje onder mijn kin rondgelopen. Niemand had wat gezegd.”

3. Jody: “Ik datete al een tijdje met een jongen en lag uitgebreid met hem te zoenen (etcetera) op de bank. Ik woonde nog thuis destijds en hoorde ineens voetstappen. Omdat we superbang waren dat het m’n ouders waren, sprongen we allebei op. Ik trilde zo erg dat ik mijn T-shirt niet eens meer aankreeg. We hebben vijf minuten lang stilletjes op de bank gezeten, en niks durven te zeggen. Het bleek uiteindelijk niks te zijn, achteraf hebben we er nog hard om gelachen.”

4. Esra: “Mijn zoontje van zes zat net op voetbal en ik ging bij een wedstrijd kijken. Ik zag dat zijn veter loszat en wilde het liefst het veld oprennen om de veter te strikken. Dat liet ik wel uit m’n hoofd, want ik word al gezien als overbezorgde moeder. In de time-out vond ik een goed moment om zijn veter te strikken. Terwijl ik er heen wilde rennen struikelde ik en ging ik vol op m’n plaat. Iedereen keek op. En ik was nog wel zo bang dat m’n zóón viel.”

5. Amber: “Ik werk in de horeca en we hadden net een nieuwe collega erbij gekregen. Ik vond het niet zo’n leuke jongen, hij deed niet enthousiast tegen de gasten en was erg stug. Ik zei tegen een andere collega dat ik hem zo sloom vond. Wat bleek? Het was haar vriend, die via haar was aangenomen. Ik wist niet hoe ik me daar uit moest praten.”

6. Lianne: “Ik stond met een groep vrienden op de kermis in m’n dorp. Tegen een jongen die ik iets minder goed kende dan de rest, zei ik: ‘Wat leuk dat je net een nieuwe vriendin hebt.’ Hij vertelde dat ze al wat langer samen waren, waarop ik vroeg waarom hij nu pas op Facebook gezet had. ‘Door omstandigheden’ was zijn antwoord. Ik vroeg gelijk bijdehand welke omstandigheden dat dan waren. De hele groep keek geschrokken. Zijn vader bleek net overleden te zijn.”

7. Annelie: “Ik was bij een stel die net een kindje hadden gekregen, genaamd Alana. We hadden het over namen en ik zei: ‘Ik hou niet van namen met één lettergreep en ook niet namen die eindigen op een ‘a’, die zijn vaak zo asociaal.’ Beiden hebben een naam met één lettergreep. In één zin had ik alledrie beledigd.”

8. Brittney: “Ik speelde ’30 seconds’ met wat vrienden. Ik kreeg het woord ‘satan’, maar omdat ik snel las dacht ik aan ‘Koran’. ‘Het heilige boek van de Islamieten’, legde ik uit. Waarop mijn vrienden uiteraard ‘Koran’ antwoordden. ‘Nee, satan!’, riep ik. Terwijl ik het riep besefte ik pas hoe beledigend het kon overkomen wat ik gezegd had. Ook kwam het echt superdom over.”

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser