Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Ja echt, dit groepje goudeerlijke vaders heeft het gezellig over... poepluiers

Mannen praten maar wat graag over voetbal, politiek en vrouwen. Maar poepluiers, da’s nou niet per se een favoriet onderwerp. Des te leuker als je ze er tóch over aan de praat krijgt. 

Bol.com kreeg het voor de mini-serie Papa Praatjes voor elkaar. Bekijk hierboven aflevering 3.

Goudeerlijke vaders

Van borstkolven tot luiers, en van kraamverband tot voedingsbh’s. Een groepje goudeerlijk vaders vertelt aan twee toekomstige vaders hoe het er bij de geboorte van hun kind aan toeging. Over hoe ze zich voelden, wat er allemaal mis ging en welke attributen er bij én na een bevalling allemaal komen kijken.

Heerlijk materiaal

Aandoenlijk, geestig, soms een béétje lomp, en uiteraard een beetje ongemakkelijk. Kortom: Papa Praatjes is heerlijk om naar te kijken. Al is het alleen maar om een man te zien stuntelen met kraamverband. Bol.com heeft nog meer leuke video’s gemaakt, dus krijg je er niet genoeg van, er is nog meer te zien.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: Bol.com | Foto: Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser