Advertorial

Hype op IKEA.nl zorgt voor wel hele bizarre banken

Hype op IKEA.nl zorgt voor wel hele bizarre banken

Ben je je eigen standaard bank even helemaal zat? Doe dan mee met de hype van IKEA en ontwerp je eigen – bizarre – bank.

Misschien ook wel een ideetje voor jou.

Doe lekker gek
Met de VALLENTUNA-tool ontwerp je met allerlei losse onderdelen je eigen bank. Dan kun je natuurlijk een prachtig (maar standaard) concept in elkaar zetten, maar je kunt ook gewoon iets grappigs bedenken. En dat is precies wat mensen momenteel aan het doen zijn.

Heuse hype
En hoe. IKEA spotte een heuse hype en riep naar aanleiding daarvan spontaan een nieuwe kunststroming in het leven: het modulairisme. Helemaal terecht, want als er in een bepaald tijdperk ineens bloembanken en hotdogzitjes worden ontworpen (zie hieronder), dan mag het beestje bést bij de naam genoemd worden.


Aan de slag
Nieuwsgierig geworden of wil je dolgraag ook in deze nieuwe ‘kunststroming’ opgaan? De leukste ontwerpen staan online, dus neem vooral even een kijkje op de site van IKEA. Zelf aan de slag gaan kan natuurlijk ook. Wie weet zie je jouw eigen ontwerp binnenkort dan ook terug op de site van het Zweedse woonwarenhuis.

Een níet bizarre bank ontwerpen kan natuurlijk ook gewoon: 

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: IKEA | Foto: IKEA

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser