Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Hoe je jouw vakantiefoto's wél heel snel in een fotoboek op de mat hebt liggen

Hoe je jouw vakantiefoto's wél heel snel in een fotoboek op de mat hebt liggen

De oplettende kijker heeft de afgelopen weken notities gemaakt van onze tips over het maken van de perfecte foto’s. Vandaag is het tijd om die perfecte plaatjes te vereeuwigen.

Hoe? In een boek. En nee, dat is niet ingewikkeld. Download de gratis albelli-app en je vakantie ligt op je schoot voor je het weet.

Komt wel
We weten hoe het gaat. De vakantie is voorbij, de scholen beginnen weer, de kattenbak moet verschoond worden en je mag weer naar je werk. En die vakantiefoto’s? Oh ja… De vakantiefoto’s. “Dat doe ik wel een keer in het weekend.” Zie? Zo gaat dat. Om dat allemaal wat te bespoedigen, heeft albelli een supersimpele app waarmee een fotoboek maken nog makkelijker is dan je omdraaien op je badhanddoek.

Altijd bij de hand

Vroeger moest je een week nagelbijtend afwachten tot je wist of Jean-Pierre nou wel of niet op de foto stond en in het fotoalbum geplakt kon worden. Tegenwoordig heb je alles – letterlijk en figuurlijk – zelf in de hand. Je mobiel met fotorol heb je immers altijd (oké, bijna altijd) bij je en met die handige albelli-app kun je je fotoboek al maken terwijl je op (de terugweg van je) vakantie, weekendje weg of bruiloft bent. Hoe handig is dat? Nou, héél handig.


Klik en klaar

De app voorziet je van alle gemakken. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is een herinnering maken die je vast wil leggen. Foto’s haal je op uit je filmrol, Dropbox, WhatsApp, Facebook of Instagram. Of je kiest voor automatisch vullen, nog makkelijker. Hierna bewerk je je foto’s geheel naar je eigen wensen, kiest een formaat en een harde of zachte kaft en voilà: binnen enkele dagen ligt je boek, kalender of ander fotoproduct bij jou op de mat.


Gemak dient de mens

Het ijzer (en je herinneringen) smeden als het heet is, wordt je makkelijk gemaakt met de albelli-app. En dat is niet alleen prettig, maar nu ook supervoordelig. Want als je de app nu downloadt, krijg je tot en met 10 oktober 2017 maar liefst 25 procent korting op alle fotoboeken met de promotiecode: LINDA25P. Waar wacht je nog op? Maken dat boek.

Download de app hier voor iPhone of hier voor Android.

SNACKS | ADVERTORIAL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser