Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Hier scoor je knoeperds van diamanten met ongelooflijke korting

Hier scoor je knoeperds van diamanten met ongelooflijke korting

Nog steeds in mineur door het opschorten van de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf? Snappen we. En Diamond Point ook. Daarom strooit de juwelier in de herfstvakantie met bizarre kortingen.

Vijf dagen lang scoor je tijdens de Diamond Deals sieraden voor de helft van de prijs.

Je kunt het zo gek niet bedenken

Ja, je leest het goed, 50 procent. En wees niet bang dat je slechts kunt kiezen uit een tweetal ringen en een miezerig armbandje – je kunt het zo gek niet bedenken of Diamond Point heeft het in het speciale Diamond Deals-assortiment: van knoeperds van diamanten, regenboogkleurige tennisarmbanden tot sieraden met briljanten én verlovingsringen. Geef je je partner gelijk een extra reden om op de knieën te gaan.

Online bestellen

De Diamond Deals duren van 24 tot en met 28 oktober 2018. Diamond Point-shops vind je in alle de Bijenkorf-filialen in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht. Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel dan online via de webshop van Diamond Point.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Diamond Point | Foto: Diamond Point

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser