Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Help Niek uit de ww

Help Niek uit de ww

Het is crisis, dat hoeven we niemand te vertellen. Met al die werklozen kunnen werkgevers hun hart ophalen: keuze te over.

Wil je aan de bak komen, dan moet je extra hard je best doen om op te vallen. En dat is precies wat Niek doet.

Wie is Niek?
De 28-jarige Niek was al ruim zeven jaar aan het werk als multi-media vormgever, maar verloor door ‘bedrijfs-economische redenen’ zijn baan.

Helpniekuitdeww.nl
Hij ligt nu al ruim 114 dagen eenzaam en alleen thuis op de bank met een zak chips en wil niets liever dan weer aan het werk. Met zijn animeer-, illustreer-, webdesign- en grafische skills bouwde hij een eigen website: helpniekuitdeww.nl.

Zo weer een baan
Welke werkgever kan deze goed vormgegeven website van Niek, inclusief een uitgebreid verkooppraatje over zichzelf, een confronterende dagenteller, en charmante foto’s van de depressieve, werkloze man in z’n onderbroek nou weerstaan?

Van chipszak naar lunchtrommel
Een bewonderenswaardig initiatief van Niek. Wat denk jij: hoe lang zou het nog duren voordat Niek z’n chipszak kan verruilen voor een goed gevulde lunchtrommel?

SNACKS | NIEUWS

Bron: helpniekuitdeww.nl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser