Advertorial

Hé, jij daar, met dat gortdroge zomerhaar: zo breng je de boel weer tot leven

Hé, jij daar, met dat gortdroge zomerhaar: zo breng je de boel weer tot leven

Door de zon opgelicht en ietwat piekerig zomerhaar is best geinig als je op Bali of Ibiza zit. Maar eenmaal terug van vakantie schreeuwt die strobaal op je hoofd om een aftersummerbehandeling. 

Naar AMI Kappers ermee. Hoog tijd voor een ultiem verzorgende boost.

Weg met die punten
Al die zonnestralen, in combinatie met zeewater of chloor uit het zwembad, hebben je haar geen goed gedaan. Gelukkig is daar je redder in zomerhaarnood: de kapper. Laat je beschadigde en droge haarpunten knippen, waardoor je haar weer in model zit en meteen een stuk dikker aanvoelt.

Juiste verzorging
Maar dan… Dan ga je naar huis en denk je de volgende ochtend: oké, bij de kapper zat het gisteren veel beter. Daar kun je iets aan doen: gewoon de juiste verzorging kiezen. Zorg voor een goede shampoo in combinatie met een verzorgend masker. Geen idee waar te beginnen? Probeer dan de IVY Repair Shampoo en het IVY Repair Mask eens. Die twee zijn helemaal op elkaar afgestemd, waardoor je verder nergens meer aan hoeft te denken.

Extraatje nodig?
Is het echt heel ernstig met je haar gesteld, en kan zelfs het stro in het konijnenhok nog een puntje aan jouw gort- en gortdroge haar zuigen? Voeg dan een druppel IVY Treats Serum toe aan je shampoo of voor een intensiever effect, door je masker. Dit serum maakt je haar tot wel drie keer sterker. Daarnaast geeft het extra glans, volume en stevigheid. Het serum is verkrijgbaar voor €13,20 (voor 30 ml) en geloof ons: daar worden je lokken héél erg gelukkig van.

Cadeautje
Wil je het graag eerst een keertje door een professional voor laten doen? Dat kan. En nog voor een lekker prijsje ook. Bij alle AMI Kappers in Nederland krijg je nu bij een wassen/knippen/drogen-behandeling een IVY Treats-behandeling ter waarde van €12,70 cadeau. Maak snel online een afspraak of loop gewoon even binnen voor jouw ultieme aftersummerbehandeling.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: AMI Kappers | Foto: AMI Kappers

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser