Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Da's balen: fans van Harry Styles die nú al wachten op zijn concert, worden weggestuurd

Da's balen: fans van Harry Styles die nú al wachten op zijn concert, worden weggestuurd

Dat is even balen: de fans van Harry Styles die er zeker wilden zijn van een plekje dichtbij het podium, zijn weggestuurd bij de Ziggo Dome in Amsterdam.

| Yara Mureau

De Britse zanger treedt morgen op en hoewel zijn fans daar nú al klaar voor zijn, staken de handhavers van Gemeente Amsterdam daar een stokje voor.

Lees ook
NS-medewerker neemt geen blad voor de mond na vraag Harry Styles-fan

Wegsturen

Sommige fans stonden er al sinds gisteren en waren dus van plan om nóg een nacht op straat te slapen. Een woordvoerder van de politie benadrukt dat het verboden is om op een openbare weg te slapen. En dus heeft de politie, samen met Gemeente Amsterdam, besloten om de overnachtende fans weg te sturen.

‘Geen spelbreker’

“Gisteren waren het er vijf, vanmiddag al 25. Ze roepen elkaar via social media op. Dat vinden we overdag prima, want we willen geen spelbreker zijn, maar we staan niet toe dat ze slaapmatjes, dekens en kussens meenemen. Dan gaan we ze wegsturen”, zegt de politiewoordvoerder. Dus mocht je ’t plan hebben om morgen te gaan, hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat honderd vroege vogels je al voor zijn.

SNACKS | BEKEND | BUITENLAND | MUZIEK

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser