Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Heel Holland Hugt: gratis knuffel op Valentijnsdag op treinstation

Heel Holland Hugt: gratis knuffel op Valentijnsdag op treinstation

Iedereen verdient een knuffel. En helemaal op Valentijnsdag. Daarom kun je op 14 februari een gratis omhelzing krijgen op verschillende treinstations.

| Nina Smit

Heel Holland Hugt dus.

Lees ook
Ja (Valentijns)dàààààg: 3 x zo pak je het dit jaar een keer wél romantisch aan

Love trein
Na de inauguratie van president Donald Trump postte de Amerikaanse Buffi Duberman, die al jaren in Nederland woont en als taalcoach werkt, in shock: ‘Als je me de komende vier jaar ergens tegenkomt, geef me dan een knuffel’. Hierop reageerden honderden mensen dat ook zij wel een knuffel konden gebruiken in deze tijd. Buffi bedacht daarom de love train en biedt op Valentijnsdag gratis omhelzingen aan op acht verschillende treinstations.

Vrienden
In haar vrije tijd geeft Buffi in Den Bosch les aan Syrische vluchtelingen. Een van haar Syrische vrienden richtte de Facebook-groep ‘Heel Holland Hugt’ op. Buffi en haar vrienden willen op Valentijnsdag uitdragen dat we niet in angst moeten leven.

Knuffelen?
De love train rijdt van Tilburg via Amsterdam naar Den Haag. Hieronder vind je de tijden en stations waar de love train stopt.
08.50 uur – Tilburg
10.15 uur – Eindhoven
11.25 uur – Den Bosch
12.55 uur – Utrecht Centraal
14.15 uur – Amsterdam Amstel
15.15 uur – Amsterdam Centraal
16.40 uur – Haarlem
17.00 uur – Den Haag Centraal

SNACKS | LIFESTYLE

Bron: LINDAnieuws | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser