Advertorial

Haal deze bakkerskast in huis, dan ben je zowel hip als handig bezig

Haal deze bakkerskast in huis, dan ben je zowel hip als handig bezig

Het is best nog een kunst om je huis hip, maar tegelijkertijd ook functioneel en praktisch in te richten. Met een bakkerskast zit je sowieso gebakken.

Een bakkerskast? Jazeker. Anno 2017 verdienen items die je eigenlijk op de werkvloer verwacht – zoals ladders, stellages en medicijn- en bakkerskasten – gewoon een mooi plekje in je huis.

Multi-inzetbaar
Want hoe leuk is zo’n bakkerskast in je woonkamer? (Met planten en boeken erin.) Of in je slaapkamer? (Met handdoeken en kaarsjes.) Of misschien in je keuken? (Als opbergplek voor servies en pannen.) Of je wisselt gewoon iedere week van plek, want dankzij de wieltjes verplaats je dit meubel in een oogwenk.

Past overal bij
Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de bakkerskast niet bij jouw interieur past. Het hout gecombineerd met een metalen frame zorgt voor een stoere industriële look. Dat staat leuk bij een minimalistische stijl, maar past ook heel goed bij een wat klassiekere inrichting.

Vergeet de bakker
Nu kun je natuurlijk bij de bakker op de stoep gaan staan en hem of haar lief aankijken, maar je kunt ook gewoon naar dichtstbijzijnde Xenos gaan om er eentje te kopen. Als je slim bent doe je dat binnen nu en twee weken, want tot 15 oktober 2017 krijg je namelijk 20 procent korting op je bakkerskast. De actie geldt ook online, en dat is ideaal voor mensen die geen zin hebben om hun (goed ingerichte) huis uit te komen.

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Xenos | Foto: Xenos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Anna-Lotte RoelofsAnna-Lotte Roelofs

Zou erg goed passen in de nieuwe keuken van mijn ouders!

Dinah SDinah S

Gaaf zeg.... wat een mooierd!

Elmira LeytenElmira Leyten

Wat een toeval. Volgende week ben ik jarig en er staat een bakkerskast op mijn verlanglijstje. Heel graag winnen. Ik heb er al een bestemming voor ook: de puzzels, spelletjes en ander speelgoed van mijn dochter onderin en bovenop een leuke schaal met kaarsen! Gaaf.

Ingrid De MaeyerIngrid De Maeyer

Oh maar dit is echt telepathie, we waren gisteren aan de keukentafel nog aan het brainstormen hoe we de keuken wat konden pimpen en ineens voor nog wat extra opbergruimte zorgen...dit is echt een hebbeding hoor, mijn foodiehart smelt al helemaal!

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser