Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met deze glittertop heb je eindelijk een keer géén kledingstress tijdens de feestdagen

Het is toch ieder jaar weer een heel karwei: een leuke outfit voor de feestdagen regelen. Want als je nou niets te doen had… Maar werk gaat altijd door, de kerstboom moet nog opgetuigd en daarna ligt de vuurwerkkrant alweer op de mat. 

En tussendoor moet je ook nog ergens tijd vandaan halen om een spetterende outfit te regelen.

Party top van WE Fashion

Dat laatste is bij dezen dan geregeld. Met de partytop met pailletten van WE Fashion welteverstaan. Dit item is een echte eyecatcher en bovendien makkelijk te combineren voor meerdere feestjes. Ben je meteen klaar voor kerst, Oud en Nieuw én die eindejaarsborrel op je werk.

Combineren kun je leren

Voor die borrel op je werk combineer je de top bijvoorbeeld met een donkere denim en loose fit blazer. En op oudjaarsavond hijs je jezelf in de steigers met een elegante pantalon, velvet clutch en een paar stiletto’s. Eén item, meerdere outfits. Daar wordt een mens nou gelukkig van.

Nog meer kleding

Je bestelt de top hier. En mocht je nou helemaal enthousiast zijn geraakt, WE Fashion heeft nog meer fijne kleding die je zowel tijdens de feestdagen als de rest van het jaar kunt dragen. Wij zeggen: op naar die website, of hop naar de winkel. Heb je daarna uitgebreid de tijd om die kerstboom op te tuigen.

VIDEO'S | SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | FEESTDAGEN

Bron: WE | Foto: WE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser