Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Gerda (51) werd geopereerd aan haar aorta en vertrouwde daarna haar lichaam niet meer

Gerda (51) werd geopereerd aan haar aorta en vertrouwde daarna haar lichaam niet meer

In Nederland hebben meer dan een miljoen mensen een aandoening aan hun hart of vaten. Ineens ben je patiënt en staat je leven op z’n kop. Gerda (51) weet er alles van.

“Vorig jaar werd ik met spoed geopereerd aan een levensbedreigende uitstulp van de aorta. Terug uit het ziekenhuis voelde ik mij onzeker”, vertelt ze.

Harteraad.nl

“Kan ik mijn lichaam nog vertrouwen? Waar krijg ik hulp?” Op www.harteraad.nl vond Gerda betrouwbare informatie en ervaringen van anderen. “Zo kon ik stap voor stap mijn leven weer oppakken.”

Gelijkgestemden vinden

Daarnaast merkte ze dat ook haar omgeving niet altijd begreep waar ze mee worstelde. Harteraad bracht haar in contact met gelijkgestemden, onder andere via een besloten Facebookgroep. “Zij weten als geen ander wat je doormaakt, dat geeft houvast en vertrouwen”, aldus Gerda.

Onzeker na ziekenhuisopname?

Komt dit verhaal je bekend voor? Harteraad brengt je in contact met mensen die je op weg helpen, deelt ervaringen, geeft praktische tips en informatie over je leefstijl, medicijnen, werk, hulpmiddelen en de impact op je gezin. Aarzel niet en pak je leven weer op. Ga naar Harteraad.nl.

SNACKS | ADVERTORIAL | GEZOND

Bron: Harteraad | Foto: Harteraad

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Petit Hakkenberg - van GemerenPetit Hakkenberg - van Gemeren

Voorkom dat je net als Gerda "bijna te laat bent". Nu is er de mogelijkheid via de Aortastichting in een AAA.quickscsan-centra via een eenvoudige buikecho je aorta te Laten controleren. Zie www.aortascan.nl

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser