snacks

George (6) schrijft fanbrief aan Britse koningin en krijgt nog antwoord ook

George (6) schrijft fanbrief aan Britse koningin en krijgt nog antwoord ook

Als kind droom je ervan om brandweerman, politie of…bewaker van het koninklijk paleis te zijn. En in plaats van het bij dromen te houden, kun je ook gewoon actie ondernemen.

| Boris Lemereis

Zo dacht de zesjarige George Mearing uit het Britse Basingstoke erover.

Lees ook
Jongetje (9) in de wolken: reactie op liefdesbrief aan prinses Ariane

Foto
De enthousiaste jongeman zette een grote bontmuts op, trok zijn rode jack aan, nam een (plastic) zwaard ter hand en zorgde dat er een piekfijne foto van hem gemaakt werd. Een aandoenlijke brief erbij, en afwachten maar.

Brief
‘Aan hare majesteit de koningin’, stond er in zijn brief te lezen. ‘Mijn naam is George en ik ben vijf jaar oud. Ik heb veel geleerd over u, uw familie en uw soldaten. Met mijn moeder ben ik al vaak bij Windsor Castle geweest. Ik hou ervan om me te verkleden als paleiswacht. Het zou me erg gelukkig maken om een brief van u te ontvangen. Liefs, George.’

Antwoord
In het geval van George was dat wachten absoluut de moeite waard. Hoewel de koningin lang niet alle post beantwoordt, kreeg George wél een brief terug. Via haar secretaresse weliswaar, maar wel met een persoonlijke boodschap van hare majesteit. Ze vindt het fijn te horen dat hij interesse heeft in de paleiswachten, schrijft ze. Mocht George ooit gaan solliciteren als soldaat bij het paleis, dan heeft hij nu in ieder geval zijn naam al een keer laten vallen.

SNACKS | BUITENLAND

Bron: The Lad Bible | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser