Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deze geluksvogels wonnen een workshop en maakten hun eigen leren tas

Deze geluksvogels wonnen een workshop en maakten hun eigen leren tas

Weet je nog? Die toffe actie van LINDA. en NESTLÉ L’ATELIER? Je kon een workshop winnen om je eigen leren tas te maken. Deze drie geluksvogels vielen in de prijzen en lopen nu rond met hun unieke, zelfgemaakte tasje.

En dat hadden ze aan het begin van de workshop écht niet verwacht.

Leren over leer
Op vrijdag 4 november gingen Diana, Sylke en Elvera naar het Monsak-atelier van Margriet Meijer in Amsterdam. Na een introductie van Margriet over haar werkwijze (ze gebruikt bijvoorbeeld enkel restpartijen leer, zodat er niets verspild wordt) een kop thee en natuurlijk de nodige stukken overheerlijke NESTLÉ L’ATELIER-chocolade gaan de deelnemers aan de slag.

Kleur bekennen
Als eerste kiezen ze een kleur, en da’s nog best lastig, want de keuze is reuze. Daarna wordt er driftig met een rolmes gesneden (handige tip: niet knippen) en kruipen ze ouderwets achter de naaimachine. En zo makkelijk als dat er bij je moeder uitzag, zo lastig blijkt het om zelf een rechte lijn te naaien en de hoek van het tasje mooi te volgen. Maar zoals één deelnemer met een fraaie uitglijder op haar tas zegt: “Dat geeft het karakter.” En zo is het.

Hamertje tik
En dan, na drie uur bloed, zweet en de nodige stukken chocolade, volgt het belangrijkste moment: het tasje wordt uitgevouwen en de naden worden “uitgetimmerd”. Er komt een Monsak-stempel op en voilà: de zelfgemaakte tas is een feit. Sylke, Diana en Elvera zijn bijzonder trots op zichzelf, want ze hadden eigenlijk helemaal niet verwacht dat ze zo’n tas echt zelf zouden kunnen maken toen ze bij Margriet binnenstapten. “Wauw, ik heb gewoon helemaal zelf een tas gemaakt. Ik ben best onder de indruk van mezelf.” Fantastisch toch?

Smakelijke korting
Denk jij nou: da’s mooi zo’n tas, maar geef die maar aan Annie, ik wil die overheerlijke chocolade? Dat komt goed uit. Want je kunt NESTLÉ L’ATELIER nu proberen met 2 euro cashback. Da’s smakelijk, niet? Precies. Rennen naar de winkel dus. Let wel; deze actie loopt zolang de voorraad strekt, dus op = op.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. en NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser