snacks

Geïnspireerd op kerstverhalen van BN'ers: dit zijn de Decemberzegels van dit jaar

Geïnspireerd op kerstverhalen van BN'ers: dit zijn de Decemberzegels van dit jaar

Kerst en nieuwjaar komen in rap tempo dichterbij en dus is het weer tijd voor de jaarlijkse Decemberzegels van PostNL.

| Maaike van de Graaf

De zegels werden dit jaar ontworpen door tien kunstenaars (geselecteerd door stichting MOAM) die zich lieten inspireren door persoonlijke kerstverhalen van BN’ers.

Lees ook
Viktor & Rolf vieren hun 25-jarige jubileum met een eigen postzegelvel

Persoonlijke kerstverhalen
Stichting MOAM, van oprichter Martijn Nekoui (onder andere bekend van Glamourtime op LINDA.tv), biedt jong, creatief talent een podium. En dit jaar kregen de talenten dus de kans de Decemberzegels te ontwerpen, geïnspireerd op persoonlijke kerstverhalen van BN’ers.

Zorgeloosheid
Zo blikt Lieke van Lexmond aan het eind van het jaar altijd terug op wat er gebeurd is. Afgelopen jaren was dat heel veel moois: “Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet en Vik en Zef zijn geboren.” Voor Tim Hofman betekent kerst ‘de jaren ’80. “Elk jaar draaien we muziek uit die tijd, het staat voor de zorgeloosheid van mijn jeugd.”

En dit zijn ze dan. 

Al bijna verkrijgbaar
Naast de tien postzegels hebben de kunstenaars ook tien bijbehorende kaarten ontworpen. Daarmee gaven ze hun eigen stijl en vorm aan elk verhaal. De decemberzegels en kaarten liggen vanaf 20 november in de winkel en zijn ook online verkrijgbaar.

In ‘Glamourtime met Martijn’ gaat Martijn Nekoui langs bij de meest glamoureuze feesten en partijen vol bekende Nederlanders. Zijn afleveringen zie je hier op LINDA.tv. 

SNACKS

Bron: PostNL & Moam | Foto: PostNL & Moam

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser