snacks

Advertorial Geen gladde verkooppraatjes: zó indrukwekkend is de SEAT Ateca volgens deze eigenaar

Geen gladde verkooppraatjes: zó indrukwekkend is de SEAT Ateca volgens deze eigenaar

Leuk natuurlijk, glimmende folders en gladde verkopers die alles in de strijd gooien om hun product aan je te slijten. Maar ben je niet pas écht overtuigd na een eerlijk verslag van een eerdere koper?

Wij wel. En dus waren we – nu de SEAT Ateca schittert in de nieuwe LINDA.tv-serie De Vlucht – reuze benieuwd of deze SUV echt zo indrukwekkend is als-ie lijkt.

Leef het merk
Jeroen Huisman (49) ging als een van de eersten overstag voor de nieuwste bolide van SEAT. “Als eigenaar van communicatie- en activatie-agency Sunshine & Sausages werk ik samen met SEAT en voor mij geldt het principe: living the brand. Als je ergens een mening over hebt, moet je het zelf ervaren.” Helemaal mee eens, Jeroen. Dus vertel eens, hoe bevalt de Ateca?

Beste van twee werelden
Jeroen woont in Weesp, onder de rook van Amsterdam (waar hij werkt) en is dol op citytrips. Vroeger had hij eerder gekozen voor een sportief model auto, maar nu hij een gezin heeft met twee zoontjes van zes en zeven, staan ruimte en veiligheid boven aan het wensenlijstje. De Ateca, een echte stadsauto, lijkt het beste van beide werelden te bieden en past daarom perfect bij hem. “Hij heeft iets stoers en iets compacts, maar voelt ruim, functioneel en comfortabel”, zegt Jeroen, die de looks van de auto “uitgesproken” vindt ten opzichte van wat de concurrenten te bieden hebben. De wagen heeft onder meer van kleur veranderende verlichting in het interieur, en je hebt de mogelijkheid om delen van de binnen- én buitenkant te pimpen met diverse fijne kleuren.

Een auto van nu
Jeroen geeft toe: “Ik reed eerder in een Maserati en in een BMW, en ben best een verwende autorijder.” Gelukkig zijn de opties en indrukwekkende extra’s van de nieuwe SEAT eindeloos. Voor iemand die connectiviteit belangrijk vindt, is een auto met de mogelijkheid om bijvoorbeeld Spotify (en veel andere apps) te gebruiken ideaal, net als het draadloos kunnen opladen van je telefoon. Jeroen: “Een auto zonder dergelijke opties is echt niet meer van deze tijd. In het dagelijks gebruik geniet ik dan ook het meest van deze technische snufjes.” Mooi meegenomen? Ook de kids vinden deze opvallende extra’s helemaal het einde.

Unieke prijs-kwaliteitverhouding
Daarnaast is Jeroen – niet geheel onbelangrijk – enorm te spreken over de prijs van de Ateca, die al begint bij 25.900 euro. “Ik ga geen 70.000 euro betalen voor een auto die nota bene is bedoeld als vervoersmiddel. Dat spreekt me zo aan in de Ateca: het is een kwalitatief goede auto met een hoogwaardige afwerking. Waar dat soort auto’s normaal gesproken vaak erg degelijk zijn, is de Ateca nét wat sportiever, maar qua prijs nog steeds zeer aantrekkelijk. Ik ga liever op vakantie van het verschil.” Gelijk heb je, Jeroen. En dan het liefst véél citytrips. Mét de Ateca.

Benieuwd naar de rest van de Ateca’s waanzinnige kenmerken en uitrusting (denk onder meer aan een 360 graden-camera – nooit meer parkeerstress – en de Emergency Assist die ervoor zorgt dat zo veilig mogelijk de weg op gaat)? Kijk hier voor meer informatie.

SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: SEAT

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser