Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

GAMMA slaat de (liefdes)spijker op z'n kop met superleuke Valentijnsactie

GAMMA slaat de (liefdes)spijker op z'n kop met superleuke Valentijnsactie

Soms worden er van die uitvindingen op de markt gebracht waarvan je denkt: wáárom heb ik dat niet zelf bedacht? GAMMA komt speciaal voor Valentijnsdag met zo’n superleuk bedenksel. 

En wel: spijkers met een hartje erin.

Zo logisch
Mariëlle Rooswinkel, marketing- en communicatiemanager bij GAMMA, vertelt: “Het klinkt zo logisch, een spijker met een hart. Maar het bestond nog niet, dus hebben we ‘m speciaal voor Valentijnsdag geproduceerd.”

De liefde voor de liefde vieren
Leuk voor alle GAMMA Voordeelpashouders: om de liefde voor de liefde én voor do it yourself te vieren, krijgen alle trouwe klanten van 10 tot en met 14 februari een zakje Valentijnsspijkers cadeau bij een minimale besteding van dertig euro. Reden te meer om die handen weer eens uit de mouwen te steken.

Binnen een handomdraai romantisch
Dus, was je van plan om op 14 februari iets voor je wederhelft te klussen, of heb je relatie-technisch gezien nog wat bij te spijkeren? Dan mogen deze romantische tikkers niet ontbreken. Maak je dat praktische plankje boven de wasbak binnen een mum van tijd toch nog romantisch. Houd je meer van spelletjes? Doe dan iets met een touwtje, een fles en je middel. Want onderbroekenlol is ook liefde.

Nog wat extra inspiratie
Nog meer inspiratie nodig? Ook daar heeft de bouwmarkt aan gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sleutelblokje, een tijdschriftenrek, een dienblad of een persoonlijk fotolijstje. Je klust ze in no time in elkaar aan de hand van de stappenplannen op de speciaal voor 14 februari gelanceerde Valentijnsspijkers-pagina.

Win, win, win
Schiet jou nu een geniaal Valentijnsspijker-idee te binnen waarmee je je geliefde wil verrassen? Laat dan onder dit bericht weten wat dat idee precies is (en voor wie het is) en maak kans op een GAMMA-waardebon van € 400. Kun je héél veel hartjes van kopen. En vooruit, iets anders mag ook.

Meer informatie over de speciale Valentijnsspijkers van GAMMA vind je hier. En wil je ook Voordeelpashouder worden? Die zijn – heel simpel – gratis af te halen bij ieder filiaal in Nederland. 

Voorwaarden winactie

SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: GAMMA | Foto: GAMMA

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Peter van WeelijPeter van Weelij

Mijn 6-jarige dochter wil niks anders dan maar twee dingen: hand- en rugtasjes en knutselen. Hoe kan het ook anders;het maken van hartjes op allerhande soorten manieren heeft haar voorkeur. Getekend, geknikt uit karton of wat dan ook. Ik zou dus speciaal voor haar een "tassenkapstok"willen maken met mooie hartjesspijkers, zodat de twee voor haar samenkomen. Op die manier komt de GAMMA-waardebon natuurlijk perfect uit.

Tamara V BodegomTamara V Bodegom

de spijker op z'n kop slaan gaat hij zeker niet waarderen? Lijkt me namelijk nogal pijnlijk... :P maar we hebben nog wel een schutting waar (na de storm) nieuwe spijkers in moeten... zou natuurlijk wel de hele zomer een romantisch gevoel aan de tuin geven <3

Mariska van der SpoelMariska van der Spoel

Er zijn zoveel soorten spijkers, maar alleen dé GAMMA #ValentijnsSpijkers maken van een blok hout een liefdevol cadeau om voor te vallen;door deze mooie spijker(s) op z'n kop in een blok hout te slaan &er persoonlijke herinneringen tussen te klemmen zal ik mijn geliefde verrassen.

Wilma Wilma

Ik zou de kast van mijn dochtertje veel leuker maken met deze spijkers. Daarbij gaan we over een paar weken klussen in ons nieuwe huis en komen er vast nog meer leuke en mooie ideeen

Ehlena HEhlena H

Ik kan me niet voorstellen dat deze spijkers nog niet op de markt waren. Ze zien er echt heel leuk uit. Ik zie mezelf al een nieuw konijnenhok bouwen met deze spijkers! En dan schilder ik er allemaal roze hartjes bij, voor mijn kleine vriendje Babbel <3

Leonie DurlingerLeonie Durlinger

Wat een leuke actie!! Ik zou een ophangsysteem maken voor al mijn oorbellen;ik blij met een mooie manier om ze tentoon te stellen en hij blij dat ze niet door het hele huis slingeren (oeps!). Oh en natuuurlijk zou ik hem het liefste verrassen met de GAMMA-tegoedbon. Met een grote verbouwing op komst is dat niet verkeerd! Dan betaal ik de spullen, mag hij klussen. Goede deal, toch? Dat zeg ik!;-)

José LeeJosé Lee

Ik zou een hartjes spijker in zijn band van de auto slaan. Kan hij niet naar het werk en 'moeten'wij verplicht een romantische dag thuis blijven.

Marit KroesMarit Kroes

Ik zou met een leuk uitgezaagd stukje hout en een kromgeslagen spijker een bieropener maken. Daar maak ik mn man écht blij mee ???? En een paar spijkers in een boomstam schijf slaan, steeds 2 naast elkaar, zodat je daar foto's en kaartjes tussen kan plaatsen ???? Genoeg leuke ideeën! En met die leuke spijkers worden ze alleen maar leuker!!

Petra StraverPetra Straver

Maandag weer kijken naar een opknapper/ bouwval die uiteindelijk een droomhuis zou moeten worden die heel veeeeeel liefdes spijkertjes kan gebruiken.

Sanne VisserSanne Visser

Wat een superleuke en lieve spijkertjes! Mijn vriend en ik zijn hard aan het klussen in de kamer van onze zoon die over een paar maanden geboren wordt. Ik heb 100 leuke ideeen op die kamer met de spijkertjes. Maar ik denk dat ik vooral de skyline van Amsterdam zou maken in een spijkerpatroon, voor ons toekomstig amsterdammertje!

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser