Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Is de anti-rimpelcrème van Eucerin de heilige graal? Test het voor LINDA.lab

Is de anti-rimpelcrème van Eucerin de heilige graal? Test het voor LINDA.lab

Klinkt goed toch? Een gladdere huid en minder zichtbare lijntjes en rimpels door een lekkere lik crème? Huidverzorgingsmerk Eucerin belooft het met haar Hyaluron-Filler Dagcrème. En jij kan ‘m testen.

Dus heb je een normaal tot droge huid en ben je altijd op zoek naar een fijn, nieuw smeersel? Geef je dan op.

Hyaluronzuur
Hyaluron-Filler Dagcrème van Eucerin is een geavanceerde antirimpelcrème die de normale tot droge huid verbetert. Dankzij hyaluronzuur worden zowel de (diepere) rimpels van binnenuit opgevuld, als de fijne lijntjes in de bovenste huidlagen aangepakt. Daarnaast stimuleert de toevoeging van glycine-saponine de productie van eigen hyaluronzuur in de huidlaag waar je diepste rimpels worden gevormd.

Nieuwe rimpels voorkomen
Ook niet onbelangrijk: door de toevoeging van SPF15 en UVA-bescherming wordt voortijdige huidveroudering tegengegaan en zullen bestaande rimpels minder verdiepen. Als je de dagcrème regelmatig gebruikt, wordt je huid dus gladder en zullen lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen. Ook is de crème de ideale basis voor je make-up. In het smeersel zitten verder geen parabenen, het is niet-comedogeen (moeilijk woord voor ‘verstopt je huid niet’) en het is ook nog eens hypoallergeen geparfumeerd.

Geef je op voor het testpanel
Als jij een normale tot droge huid hebt en tussen 30 en 49 jaar oud bent, zou Hyaluron-Filler Dagcrème van Eucerin zomaar eens het ideale product voor je kunnen zijn. Wij zoeken honderd vrouwen die de crème tussen 7 augustus en 3 september willen uitproberen. Meld je dus vooral nu aan om voor ons te testen of deze crème daadwerkelijk doet wat-ie belooft. Als je je voor 25 juli hier opgeeft, krijg je daarna een mail om je definitief aan te melden.

Meer lezen over de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème? Dat kan hier.

SNACKS | OPROEP | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY

Bron: Eucerin | Foto: Eucerin

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Diana SchipperDiana Schipper

Ik heb mij gelijk aangemeld!! Lijkt me een heerlijk en superwerkende dagcreme, dus die wil ik ZEKER proberen!! Werk veel met toeristen, dus nu erg druk, heb 2 pubers met aanhang, een puberhond en een drukke man haha dus er uitzien alsof het allemaal vlekkeloos (en rimpelloos) gaat zou helemaal TOP zijn! Dussss duimen.....

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser