Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Fotograaf maakt (op verzoek van vrouw) schitterende beelden van zoontjes

Fotograaf maakt (op verzoek van vrouw) schitterende beelden van zoontjes

Als je vrouw vraagt of je meer foto’s van de kinderen kunt maken, moet je dat verzoek serieus nemen. Phillip Heumesser maakte er haast zijn levenswerk van – met prachtig resultaat.

| Lisa Koetsenruijter

Menig ouder zou jaloers zijn op zijn fantastische ‘familiekiekjes’.

Lees ook
10 x exact nagemaakte familiefoto’s jaren na de eerste

Camera cadeau
Nadat zijn vrouw Natasha hem gevraagd had meer foto’s van de kinderen te maken, gaf ze hem een camera cadeau. Toen besloot Phillip zijn project – de kinderen – echt op poten te zetten.

Poseren geen goed idee
Dat ging niet meteen van een leien dakje: de eerste fotoshoot met Reuben (1) en Richard (3) was een nachtmerrie, vertelt Phillip aan The Huffington Post: “Ze raakten meteen verveeld, omdat ik wilde dat ze gingen poseren en stilzitten. Ik kwam er snel achter dat dat heel moeilijk is voor jonge kinderen.”

Gewoon volgen met de camera
Andere aanpak, dus. “Ik besloot dat het beter was als we gewoon lol zouden hebben, en niet zouden geven om hoe de foto’s eruit zagen.” Dus liet hij zijn zoons spelen op hun boerenland in Missouri, en volgde ze met zijn camera. “Ze zijn zo creatief, dat ik het nu fantastisch vind om ze vast te leggen. Het is een dagboek van ons dagelijks leven geworden.” En wat voor eentje.

zoontjes

philip02

zoontjes

zoontjes

philip05

zoontjes

Kijk voor meer foto’s op de Facebook-pagina of website van Phillip.

SNACKS | KINDEREN | BUITENLAND

Bron: The Huffington Post | Foto: Phillip Heumesser

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser