Advertorial

Voorkom decemberstress: regel je kerstinkopen met één bezoek aan Blokker

Voorkom decemberstress: regel je kerstinkopen met één bezoek aan Blokker

December is leuk, maar ook drúk. Net nadat de Sint vertrokken is, moet de kerstboom alweer worden opgetuigd. En wat dacht je van het bedenken van dat jaarlijkse kerstdiner? 

Geen stress, geen paniek, geen ellenlange zoektochten: voor al je kerstspullen ga je namelijk gewoon naar Blokker.

Het is er allemaal
Daar heb je alles wat je zoekt onder één dak. Of je de kersttafel nu wilt versieren met natuurlijke materialen of juist wat klassieker met gouden accenten, Blokker heeft het allemaal. Van chique tafelkleden tot stoere lopers, en van decoratieve kaarsen tot prachtige wijnglazen en karaffen. En ook nog eens voor fijne prijzen.

Goed materiaal is het halve werk
Ga je voor een exclusief zesgangendiner, of toch voor een gourmetavond? Wat je ook op tafel zet, goed keukenmateriaal is altijd het halve werk. Een perfecte braadpan doet bijvoorbeeld wonderen, of wat dacht je van een goede messenset, een handige keukenmachine of een rits mooie pannen? Het moge duidelijk zijn: sla vandaag nog je slag om jezelf (of je kerstkok) een beetje tegemoet te komen.

Vergeet de cadeaus niet
En o ja: zoek je ook nog wat gezellige cadeautjes voor onder de boom? Jouw wens is Blokkers bevel. Denk aan gezellige spelletjes, sfeervolle kussens, mooie zachte handdoeken en champagneglazen. Helemaal goed voorbereid zijn voor kerst, en óók oud en nieuw alvast in kannen en kruiken hebben? Bij Blokker vind je ook nog eens alle ingrediënten voor heerlijke oliebollen.

Online is natuurlijk altijd een optie
Wat we al zeiden: één winkel, en je hebt alles wat je in december nodig hebt. Te druk om de stad in te gaan? Lang leve het internet. Je bestelt al deze spullen natuurlijk ook gewoon online bij blokker.nl.

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | FEESTDAGEN | LIFESTYLE

Bron: Blokker | Foto: Blokker

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer feestdagen

Lees dit ook even

Please update your browser