Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Na Sinterklaas geen cadeau-inspiratie meer? Xenos helpt je de kerst door

Na Sinterklaas geen cadeau-inspiratie meer? Xenos helpt je de kerst door

Het verzinnen van kerstcadeaus is altijd weer lastig. Want wat kun je je vrienden en familie nog geven als de Sint er al met alle mogelijke ideeën vandoor is gegaan? 

Nou, bij Xenos is er ook na 5 december nog meer dan genoeg leuks te vinden.

Feestelijke tafel
Daar pakken ze zo vlak voor de kerstdagen namelijk enorm uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie tafelaankleding? Het kerstdiner smaakt altijd net nog een beetje lekkerder als het geserveerd wordt op een feestelijk gedekte tafel.

En nog korting ook
En bij Xenos shop je ook nog eens heel voordelig. Koop tussen 4 en 17 december bijvoorbeeld vijf rustieke kaarsen en krijg meteen 25 procent korting op een kaarsplateau naar keuze. Of ga voor mooi kerstservies, waarbij je het vierde item gratis scoort. Wil je alvast een (kaas)hint voor het vólgende kerstdiner geven? Ga dan voor een houten kaasplankje. Of – ook altijd een goed idee – doe zo’n fijne snijplank van bamboe cadeau.

Er is meer
Uiteraard zijn er niet alleen cadeaus voor op tafel. Zo vind je bij Xenos ook superleuke kerstboomdecoratie, mooie accessoires voor in huis en fijn speelgoed voor kinderen (zoals een tipispeeltent, verkrijgbaar in de stijl Army, en alleen online verkrijgbaar in de stijlen Jungle en Indian). Wil je dat alles graag leuk inpakken? Inpakpapier én inpaklint kun je ook meteen inslaan bij Xenos.

Lui of lekker bewegen?
Ben je lekker lui (of gewoon heel druk)? Dan biedt de website van Xenos natuurlijk uitkomst. Maar we raden je aan om lekker live te gaan rondstruinen: heb je meteen je beweging voor de feestdagen (voor een deel) gehad.

SNACKS | ADVERTORIAL | FEESTDAGEN | LIFESTYLE

Bron: Xenos | Foto: Xenos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer feestdagen

Lees dit ook even

Please update your browser