Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat alles meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Bol.com helpt je uit de brand. In de heerlijk heldere mini-serie Sfeermakers krijg je tips hoe je je huis op een simpele manier klaarstoomt voor de kerstdagen.

Zo doe je dat

In vier afleveringen laat bol.com op een simpele manier zien dat je geen Tiny & Lau hoeft te zijn om je huis om te toveren tot kerstpaleis. In elke aflevering zien we geleidelijk de make-over van een deel van het huis op basis van een bepaalde kersttrend.

Sfeermakers

En daar worden we gelukkig van, want in de kou willen we eigenlijk niks anders doen dan lekker binnen zijn. Wel zo gezellig als je dan vanonder je dekentje op de bank uitzicht hebt op een sfeervol (kerst)interieur. Bekijk hierboven aflevering 4, die volledig in het teken staat van hoe je kerst naar je slaapkamer haaltMerry Christmas everybody, dat je maar lekker uit je bol mag gaan.

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | FEESTDAGEN

Bron: bol.com | Foto: bol.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Humarah AhmedHumarah Ahmed

Helaas, dit jaar uitsluitend vrijwilligerswerk gedaan, waardoor geen geld om verlichting of wat dan ook te halen.

Meer feestdagen

Lees dit ook even

Please update your browser