Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Alle mannen verzamelen: dit is wat je haar dit jaar voor kerst kunt geven

Alle mannen verzamelen: dit is wat je haar dit jaar voor kerst kunt geven

Vrouwen zijn kritische wezens, dat weet Zinzi als geen ander. Dus om het de mannen dit jaar een beetje makkelijker te maken, heeft het sieradenmerk een aantal suggesties voor kerstcadeaus. 

Voel je je aangesproken? Mooi, dat was precies de bedoeling.

Dat kan niet fout gaan
Met een sieraad van The Perfect Gift Collection kun je eigenlijk de mist niet ingaan. Van prachtige kettingen en creolen tot fijne oorbellen en sierlijke horloges: het gaat je vriendin (of vrouw) allemaal geweldig staan. En dan wordt ieder cadeau ook nog eens mooi en feestelijk ingepakt, mét speciale kerst gift tags.

Schakel wat hulp in
Vind je het toch maar lastig om iets te kiezen? Raadpleeg dan voordat je overgaat tot allerlei paniekaankopen vooral eerst even de Perfect Gift Hulp: een speciale zoekmachine die je gericht naar het perfect cadeau leidt. Filter bijvoorbeeld op budget, het soort sieraad of het materiaal, en binnen een mum van tijd heb jij een passend kerstcadeau.

Keuzestress? Niet nodig
Ben je echt ten einde raad en zit je letterlijk met de handen in het haar vanwege de keuzestress? Ga dan gewoon voor Zinzi’s Perfect Surprisebox. Een grote box met allerlei sieraden en extra goodies, nu ook nog eens van 124,80 euro voor 39,95 euro. Wat we al zeiden: bij Zinzi kun je deze kerstdagen écht de mist niet ingaan. Jij blij, je wederhelft blij. Dat is nog eens een fijne kerst.

SNACKS | ADVERTORIAL | FEESTDAGEN

Bron: Zinzi | Foto: Zinzi

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer feestdagen

Lees dit ook even

Please update your browser