Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Zomer in zicht: zo ontdek je welke zonnebril perféct bij jou past

Zomer in zicht: zo ontdek je welke zonnebril perféct bij jou past

Je zou het misschien niet zeggen met die (zowat) Syberische kou van afgelopen tijd, maar de zomer is in aantocht. Dat heugelijke feit mag wat ons betreft gevierd worden. En wel met een nieuwe zonnebril. 

Want je weet: maart roert zijn staart en april doet wat-ie wil. En straks zit jij ineens mét zon, maar zonder zonnebril.

Laat de zoektocht beginnen

En dat moeten we natuurlijk zien te voorkomen. Op zoek naar een perfecte zonnebril dus. Die vind je dit jaar bij Eye Wish.

Professionele stylisten

Eye Wish heeft namelijk professionele stylisten in dienst die helemaal bij zijn wat betreft de laatste trends op het gebied van zonnebrillen. Gratis en voor niets kijken deze stylisten op basis van je gezichtsvorm met welke bril jij deze zomer de show gaat stelen.

Een Bert, of toch een Ernie?

En je gezichtsvorm, da’s een belangrijke. Want ieder gezicht is uniek en heeft een eigen vorm: rond, ovaal, hartvormig, vierkant, driehoekig of rechthoekig. Met de juiste zonnebril benadruk je jouw persoonlijkheid en versterk je jouw uitstraling. Ben je eerder een Bert, of toch een Ernie?

Best lastig

Denk je dat je heus weet wat jou het beste past? Dat zou natuurlijk kunnen, maar vergis je niet: het is best lastig om zelf de vorm van je gezicht vast te stellen. Daarom is het altijd leuk om naar het advies van de Eye Wish stylisten te luisteren. Mocht je vervolgens toch geen bril vinden, dan is er nog niks aan de hand en heb je wel weer geleerd welke gezichtsvorm je hebt.

Niet de minste

Uiteraard wordt er tijdens de zonnebrillen-zoektocht niet alleen naar je gezichtsvorm gekeken. Ook de kleur van je ogen, huid en haar worden onder de loep genomen. En uit welke merken je uiteindelijk allemaal kunt kiezen? Nou, bepaald niet de minste. We noemen: Gucci, Dior, Michael Kors, Tom Ford, Burberry, Ralph Lauren en Fendi. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen toch? Op naar Eye Wish.

Maak nu vrijblijvend en kosteloos een afspraak met een stylist in één van de Eye Wish-filialen. Kijk op eyewish.nl/stijladvies wanneer er een stylist bij jou in de buurt is.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Eyewish | Foto: Eyewish

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Monique StoppelsMonique Stoppels

In de zomer ga ik voor het eerst alleen met mijn zoon ( 12 jaar) naar Ibiza, dat vraagt dus om een goed en natuurlijk ook super mooie zonnebril.

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser