Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Engels leren met de coach van Caro

Engels leren met de coach van Caro

Buffi Duberman, de Engelse coach van onder andere Caro Emerald en Racoon, heeft een eigen online video cursus ontwikkeld: Buffi’s Business English Communication Course, en ze geeft een gratis videoles weg. Volgens Buffi kan de manier waarop we Engels leren best wel anders.

| Teuntje Verbaandert


De cursus gaat 3 november van start en is via een iPad en je computer te volgen.

Iedereen kan meedoen
Buffi is Amerikaanse, maar twintig jaar geleden trouwde ze met een Nederlandse man. In de gratis les geeft ze tien tips voor het verbeteren van je Engelse uitspraak. Ik hoor vaak dat mensen zich onzeker voelen wanneer ze bijvoorbeeld een meeting in moeten gaan met een internationale klant en ik dacht: die mensen wil ik gaan helpen. Omdat het online is kan nu écht iedereen meedoen.

Trek je portemonnee maar vast
De cursus duurt acht weken en kost € 500. Voor € 1000 heb je een VIP-pakket met onder andere anderhalf uur privéles. Buffi schreef eerder al twee boeken over vol Engelse lesjes: 30 Ways to Save Your Ass in English en Rock Your English.

Wanneer je je hier aanmeld krijg je een korting van 10% op de les.

SNACKS

Bron: Business English Communication

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser