snacks

Advertorial Effe schrikken: hoe zie jij er over dertig jaar uit?

Effe schrikken: hoe zie jij er over dertig jaar uit?

Iedereen vraagt zich weleens af hoe zijn of haar gezicht er over dertig jaar uit zal zien. Heeft dat zonaanbidden zo z’n weerslag op je huid? En dat jarenlange roken – valt dat terug te zien aan je gezicht? 

Huidverzorgingsmerk Eucerin gaf vier vrouwen een kijkje in de toekomst. En dat was in sommige gevallen best even schrikken.

Toekomst
De vrouwen werden geselecteerd uit ruim 350 aanmeldingen. Ze hadden allemaal een eigen verhaal, een andere levensstijl en een verschillend huidtype. Met behulp van professionele computertechnieken verouderde Eucerin hun gezicht – compleet met rimpels, hangende oogleden en pigmentvlekken. Het resultaat? Best heftig.

Nooit te laat
Denken alle rokers en zonaanbidders bij het zien van deze foto’s nu: oh god, alles is te laat, mijn leven is voorbij? Da’s niet nodig. Ook de huidveroudering van jouw gezicht is nog te vertragen. Eucerin-huidexpert Susanne vertelt hoe.

Hoe, hoe, hoe? 
Het product dat zij aanraadt om gezichtsveroudering tegen te gaan – naast natuurlijk het advies te stoppen met roken en onbeschermd te zonnen – is de Eucerin Hyaluron-Filler, dé krachtpatser tegen rimpels. Deze dagcrème zorgt er onder meer voor dat de vochtbalans van je huid goed blijft en dringt door in de fijne lijntjes, maar ook tot in de huid waar diepere rimpels ontstaan.

In het badkamerkastje ermee
Oké, peuken weggegooid en zonnebrand in geslagen? Heel goed. Nu nog even een pot Eucerin Hyaluron-Filler in je badkamer en dan weet je zeker hoe jij er over dertig jaar uit zult zien: nog steeds hartstikke goed.

Eucerin is verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

eucering

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Eucerin | Foto: Eucerin

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser