snacks

Dol op (pijnlijk) hoge hakken? Test de nieuwe Scholl-inlegzooltjes voor LINDA.LAB

Dol op (pijnlijk) hoge hakken? Test de nieuwe Scholl-inlegzooltjes voor LINDA.LAB

Hakken: ze maken vrijwel iedere outfit mooier en zijn het ultieme accessoire voor een sexy look. Helaas is die look ons niet elke dag gegund. Er dag in, dag uit op lopen, is namelijk alles behalve een pretje.

Scholl, expert in voetverzorging, beweert echter dat het lopen op pumps een eitje wordt met hun nieuwe Gel Activ-inlegzooltjes.

Eerst zien, dan geloven
Dáár willen wij – als liefhebbers van vrouwelijk schoeisel – uiteraard meer van weten. En dus is LINDA.LAB op zoek naar maar liefst 250 vrouwen die deze ogenschijnlijk hemelse zooltjes willen testen.

Wie mooi wil zijn…
…hoeft geen centje pijn te lijden. Sterker nog: de Gel Activ-inlegzooltjes van Scholl beloven zó comfortabel te zijn dat je, wanneer je op hakken de deur uit gaat, het gevoel hebt dat je op je meest comfy sneakers van huis bent gegaan.

Comfort in al je favo schoenen
De nieuwe zooltjes van Scholl zijn er in vier varianten en passen in ál je lievelingsschoenen. Naast een speciaal zooltje voor in die pijnlijke pumps – met zowel een lagere als torenhoge hak – omvat de Gel Activ-lijn tevens gelkussentjes voor in je platte én open schoenen. De ergonomisch vormgegeven zooltjes zorgen in ieder type schoen ongezien voor de benodigde extra demping, ondersteuning, drukverlichting en stabiliteit.

Kus(sent)je erop?
Ons testpanel mag zich storten op de Gel Activ-inlegzooltjes voor everyday heels. “Hierin ondersteunt de zachte gel met ingebouwde steun in de voetboog de voet op een natuurlijke manier”, aldus Scholl. Daarnaast belooft het merk dat de kussentjes extra demping bieden voor de bal van de voet, doorgaans het gedeelte dat het meest te verduren krijgt tijdens een dagje op pumps.

Doe mee!
Ben jij tussen de 20 en 55 jaar oud en wil je dolgraag ontdekken of Gel Activ-inlegzooltjes van Scholl een avontuurtje op je favoriete hakken comfortabeler maken? Geef je dan hier vóór 15 februari op voor ons testpanel. Op 21 februari hoor je per mail of je bent geselecteerd voor ons panel.

Scholl Gel Activ is verkrijgbaar bij Etos. 

17-12940-scholl-angelina-banners-nl-636x356

SNACKS | LINDA.LAB

Bron: Scholl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Slechts tweeënhalf uur vliegen en je landt op de bakermat van de paella: Valencia. De stad waar 300 dagen per jaar de zon schijnt en waar je dus absoluut een keertje heen moet. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser