snacks

Dol op nieuwe gadgets? Test de HUAWEI Nova smartphone met LINDA.LAB

Dol op nieuwe gadgets? Test de HUAWEI Nova smartphone met LINDA.LAB

Zit jij ook de halve dag aan je smartphone geplakt? Mooi. Dan zijn we razend benieuwd wat jij van de nieuwe HUAWEI Nova met twee dagen gebruikstijd én professionele camera vindt.

Voor een LINDA.LAB met HUAWEI zoeken we namelijk gadgetfreaks die dolgraag deze smartphone willen uitproberen.

Topcamera
We maken te pas en te onpas foto’s met onze telefoon en dan is het wel zo fijn als die van goede kwaliteit zijn. Nou, daar hoef je je met de HUAWEI Nova geen zorgen om te maken. De camera presteert zelfs bij weinig licht en heeft een ware ‘Beauty-modus’, zodat je schaamteloos de mooiste selfies kunt maken. De Beauty-modus optimaliseert de huid van je gezicht en herkent de vorm, waardoor-ie zelfs blush en lipgloss kan toevoegen. Van een egaal tintje tot perfect aangebrachte lippenstift, dus.

Vlog je rot
Ben je meer van de video’s? Geen probleem. De Huawei Nova maakt video-opnamen in Ultra High Definition en dat zorgt ervoor dat je video’s zelfs op groot scherm hartstikke gedetailleerd zijn.

‘T is ook nog een plaatje om te zien
Ook fijn: de Nova ligt hartstikke lekker in de hand door de afgeronde hoeken. Daarbij komt-ie in meerdere kleuren. Zo kun je gaan voor zwart, goud of zilver. En hou je niet van cijfercodes of word je al zenuwachtig als je weer zo’n figuurtje moet instellen om je telefoon te ontgrendelen? Dat hoeft met de HUAWEI Nova ook helemaal niet – deze smartphone maakt namelijk gebruik van je vingerafdruk.
schermafbeelding-2016-11-04-om-16-06-30
Geef je snel op
Zie jij jezelf wel selfies maken met deze smartphone? Geef je dan hier op voor ons testpanel. Je ontvangt vervolgens een email met een oproep om deze fijne gadget uit te proberen. Kort daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het panel.

Wil je meer weten over de HUAWEI nova? Kan. Hier lees je er alles over.

SNACKS | LINDA.LAB | TECH

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser