Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Doe ons maar een lik uit deze pot dagcrème van Eucerin

Doe ons maar een lik uit deze pot dagcrème van Eucerin

LINDA.lab vroeg honderd lezeressen de nieuwe Hyaluron-Filler Dagcrème van Eucerin te testen. Een fijn nieuw smeersel dat zorgt voor een zachte, gladde huid is namelijk nooit weg.

En goed nieuws: 82 procent van het panel is tevreden tot zeer tevreden over de crème.

Dat belooft wat
Hyaluron-Filler Dagcrème van Eucerin is een geavanceerde antirimpelcrème die de normale tot droge huid verbetert. De crème belooft veel goeds. Dankzij hyaluronzuur worden zowel de (diepere) rimpels van binnenuit opgevuld, als de fijne lijntjes in de bovenste huidlagen aangepakt. Daarnaast stimuleert de toevoeging van glycine-saponine de productie van eigen hyaluronzuur in de huidlaag waar je diepste rimpels worden gevormd.

Het werkt nog ook
De testers probeerden de dagcrème een maand uit en 82 procent van hen is enthousiast. Zo vertelt een lezeres: “Ik krijg complimenten uit mijn omgeving dat mijn huid er strakker uitziet. Zelf vind ik het ook een heerlijk product.” Een ander geeft aan: “Het is een erg prettige en rijke crème die snel intrekt en mijn huid daadwerkelijk mooier maakt.” Sterker nog, veel testers (79 procent) merken dat hun huid zichtbaar steviger wordt en dat fijne lijntjes vervagen.

Kleine keerzijde
Maar oké, sommige testers hebben een paar opmerkingen. Een aantal vrouwen vindt de Hyaluron-Filler Dagcrème van Eucerin vrij romig, waardoor-ie geschikter is voor de koude wintermaanden. (Gelukkig komen die er binnenkort weer aan.) Voor sommigen is de verpakking ook een struikelblok: de crème zit in een pot en dat is minder praktisch dan een tube of flacon. Toch zou 90 procent van de vrouwen de crème aanraden aan vriendinnen.

Ook fijn: zonbescherming
Al met al zou 81 procent van de testers het product ook zelf kopen. Ook is 78 procent van de vrouwen benieuwd naar de andere producten binnen de Hyaluron-Filler lijn van Eucerin. De crème doet wat-ie belooft, de textuur is prettig en (niet geheel onbelangrijk) het product bevat een SPF15 en UVA-bescherming. Niet alleen opvullen dus, die fijne lijntjes, maar ook voorkomen. Win-win, lijkt ons.

Meer lezen over de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème? Dat kan hier.

De deelnemers hebben de Eucerin dagcrème ontvangen om te testen voor dit lab.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser