Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dit unieke winkelcentrum (met internationale allure) vind je gewoon in Amsterdam

Dit unieke winkelcentrum (met internationale allure) vind je gewoon in Amsterdam

Van plan om je kerstinkopen dit jaar in New York te doen? Bespaar je de moeite. Want hoewel winkelcentrum Gelderlandplein verdacht veel weg heeft van een Amerikaanse shoppingmall, staat-ie gewoon lekker in Amsterdam-Zuid.

Of je nu op zoek bent naar een grandioos glitterpak, origineel kerstservies of een cadeau om je schoonmoeder mee te imponeren: met meer dan 90 winkels zit je hier sowieso goed.

De keuze is enorm

Even voor het idee: zo kan die fijne shopdag eruitzien. Begin je dag met een fijn ontbijt bij Le Pain Quotidien. Scoor daarna een (feest)outfit bij Mango, Modehuis Blok, Sissy Boy, Esprit, Costes of Rogge en vind je favoriete pumps bij Van den Assem. Tijdens de lunch schuif je aan bij bijvoorbeeld Gusto di Casto met de lekkerste Italiaanse broodjes, Thai Curry House, Restaurant Ruby voor Asian tapas en Tanuki als je van sushi houdt.

Extra lang shoppen

Voor de kids, die tussen het shoppen door overigens prima kunnen spelen in Kiddieland of op de schaatsbaan terwijl jij je koffie drinkt, moet je echt even langs Petit Bateau en Cedille. En ben je er in één dag nog niet doorheen? Dan boek je na een maaltijd in een van de vele restaurants gewoon een nachtje in het aangrenzende hotel. Opgelost.

Gelderlandplein is zeven dagen per week geopend en makkelijk te bereiken met tram en bus. De Gelderlandpleinlijn brengt je zelfs gratis vanaf Station Zuid WTC naar Gelderlandplein. Kom je met de auto? Dan is de eerste 1,5 uur parkeren gratis. Parkeren in P2 en P3 (ingang Loowaard) is de eerste 2,5 uur gratis.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Gelderlandplein | Foto: Gelderlandplein

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser