Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Bij deze webshop wordt er voor elke verzending én retour een boom geplant

Bij deze webshop wordt er voor elke verzending én retour een boom geplant

Woensdag 10 oktober stond in het teken van duurzaamheid. Om daar nog even op verder te gaan: via deze webshop koop je duurzame inhoud voor in je kledingkast.

| Helen Vis

Je draagt met deze kleding meteen bij aan een schonere wereld.

SilkSage

SilkSage is een webshop waar je eerlijke kleding kunt kopen op een duurzame manier. Het doel van deze webshop is het kopen van eerlijke kleding makkelijker en leuker te maken. Zo hoef je nooit meer een verkeerde aankoop te doen. Je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld: zo wordt er voor elke verzending én retour een boom geplant.

Het personaliseren

Op de webshop van SilkSage vul je een paar vragen in, waarna de website je helpt met het maken van je keuzes. Hoe meer persoonlijke voorkeuren je aanvinkt, hoe beter de adviezen worden. Je hebt de mogelijkheid om te sorteren op duurzaamheid, alle producten zijn gelabeld in vijf categorieën: milieuvriendelijk, diervriendelijk, eerlijke productie en compensatie, lokaal geproduceerd en sociaal ondersteunend. Door te filteren, kun je zien welke producten het beste bij je passen.

Ontwikkelingshulp

Ontwikkelingsprojecten zijn ook een belangrijk onderdeel van duurzaamheid. Daarom gaat er een gedeelte van de winst naar verschillende ontwikkelingsprojecten. Het fijne daarvan is dat je ook nog eens zelf uit kunt zoeken naar welk ontwikkelingsproject het geld gaat.

SilkSage foto

SilkSage

Lees ook
10 x hoe jij gemakkelijk een beetje duurzamer en milieubewuster kunt gaan leven

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | MODE | LIFESTYLE

Bron: SilkSage | Foto: SilkSage

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser