Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deze items, waarvan je er één kan winnen, wil jij ongetwijfeld op je cadeaulijst voor kerst

Deze items, waarvan je er één kan winnen, wil jij ongetwijfeld op je cadeaulijst voor kerst

Van waanzinnige woonaccessoires en heerlijke handschoenen tot pittige pumps: LINDA. maakte een selectie bij Wehkamp van hun mooiste producten, die jij na het zien ervan zéker op je wensenlijst zet met kerst.

Winnen

En omdat ook Wehkamp het leuk vindt om af en toe voor Kerstman te spelen, mogen wij drie keer het luchtje Black Opium van Yves Saint Laurent ( t.w.v. € 72,99) weggeven. Wil jij kans maken? Laat dan een leuke reactie achter onder dit bericht en wie weet ben jij binnenkort een van de gelukkigen.

SNACKS | WIN | ADVERTORIAL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Natasja Z.Natasja Z.

Black Opium van YSL, mijn zoon heeft Laurent en als trotse moeder is deze geur mij op mijn lijf gemaakt. Hoop dat de kerstman bij mij geraakt….om mijn zintuigen te verwennen, want de heren in huis (romantisch als dooie ijsberen) zullen mij wel zoals ieder jaar vergeten, dus moeders hoopt dat er een pakje voor haar onverwacht wordt gebracht. Wat zullen ze de ogen uitkijken, omdat moeder niets voor haar eigen koopt, dat is deze geur voor ieder onverwacht!

Larissa BoefLarissa Boef

LOVELY! Christmas comes early. Zou ik heeeeel blij van worden.

chantalle vuurstaek Vuurstaekchantalle vuurstaek Vuurstaek

Wauw, Black Opium winnen, de ultieme parfum, dat lijkt me te gek voor onder de kerstboom! ????????

Tess stokTess stok

vergeet black friday, ik ga voor black opium deze kerst!

renee de grootrenee de groot

Voor mijn man ga ik al dat toffe horloge winnen (hoop ik, in die andere Winactie) ????.En nu ben ik aan de beurt met dit lekkere luchtje, toch?????

Diana BeekhuizenDiana Beekhuizen

Heerlijk :) als moeder vergeet je vaak jezelf te verwennen dus een heerlijk luchtje helemaal voor mezelf zou zeker welkom zijn

Christina SchellenChristina Schellen

Ogende UGG sloffen lijken me echt heerlijk deze winter! Ik verwacht bijna mijn eerste kindje en zou de sloffen optimaal kunnen benutten☺️ Graag in maat 41

Sonja de WitSonja de Wit

De Sint en zijn pieten zijn weer uit het land, en de kerstman staat voor de deur. De Sint was het vergeten, maar hopelijk geeft de kerstman een lekkere geur!

marijke volmermarijke volmer

Jeugdsentiment.... maar deze is een donker geheim voor mij...

Marloes de JonghMarloes de Jongh

Ik kan eindeloos rondkijken op Wehkamp, ik vind altijd wel iets leuks! Nu ook weer ontzettend leuke spullen voor op de verlanglijst. Yves Saint Laurent is ook zeker niet verkeerd!

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser