snacks

Deze bikini-waxer geeft antwoord op de vragen die je altijd al wilde stellen

Deze bikini-waxer geeft antwoord op de vragen die je altijd al wilde stellen

Er zijn maar weinig mensen met wie we zo snel intiem worden als de vrouw die de boel tussen onze benen waxt. Deze bikini-waxer geeft op ‘Refinery29‘ antwoord op vragen die jij altijd al eens hebt willen stellen tijdens je behandeling.

| Raounak Khaddari

De bikini-waxer ziet tijdens een gewone werkdag zo’n tien vagina’s, dus zij kan het weten.

Lees ook
Heerlijk pijnlijk: vrouwen waxen schaamstreek van hun vent

Heb je weleens een oordeel over de verschillende vagina’s die je te zien krijgt tijdens je werk?
“Ik oordeel sowieso niet snel. Ik ben een professional en ik praat achteraf niet over klanten. Tenzij het echt een bijzonder geval is. Bijvoorbeeld als iemand zich niet heeft voorbereid op de behandeling en nogal stinkt, maar dat gebeurt niet zo vaak. En als het wel gebeurt, dan klaag ik bij een collega of een vriend. Het is gewoon mijn werk en dit is dan een onprettige situatie op m’n werk die ik deel.”

Hoe slecht is het om je lichaamshaar te scheren of te ontharen met ontharingscrème?
“Het is vooral slecht omdat het invloed heeft op je volgende waxbeurt. Als je scheert of ontharingscrème gebruikt, dan groeit het haar onregelmatig en wild terug. Dus als je daarna weer gaat waxen krijg je geen optimaal resultaat. Zonde, want de behandelingen zijn niet goedkoop.”

Komen er weleens mensen voor een waxbeurt als ze ongesteld zijn of een tampon in hebben?
“Ik vind het eerlijk gezegd niet zo erg als iemand een tampon in heeft. Zolang de persoon zich maar goed heeft voorbereid en schoon is. Vaak vertellen mensen het als ze een tampon in hebben, dat vind ik beleefd. Maar als een klant niets zegt en verwacht dat ik het prima vindt, dan vind ik dat onbeleefd.”

Wat is het ergste dat je hebt meegemaakt tijdens je werk?
“Ik heb één of twee klanten gehad die zichzelf niet hadden voorbereid. Ze hadden zelfs poepvlekken tussen hun billen. Dat maakt me echt boos. Vaak praat ik dan niet zoveel met die mensen.”

Lees alle vragen (en antwoorden) bij Refinery.

SNACKS

Bron: Refinery29 | Foto: Commons.Wikimedia

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser