Advertorial

Deel jouw drie favoriete fotomomenten en maak kans op deze tópprinter van Canon

Deel jouw drie favoriete fotomomenten en maak kans op deze tópprinter van Canon

Jouw smartphone staat ongetwijfeld stampvol foto’s van mooie momenten. Maar geef toe: hoe vaak kijk jij die nog terug?

Niet zo vaak waarschijnlijk, en dat is hartstikke zonde.

‘mijnmooiste3’

Foto’s en de verhalen die erachter zitten komen weer helemaal tot leven als je ze print, en daarom lanceert Canon de campagne #mijnmooistedrie, waarbij gelijk een fijne prijs hoort: elke week maken drie inzendingen kans op een printerpakket (t.w.v. € 260) bestaande uit fotopapier, inkt én natuurlijk de bijbehorende PIXMA-printer type TS8151.

Canon PIXMA-printer

Niet de minste, want het deels draadloze apparaat is compact, heel eenvoudig in gebruik (je koppelt je smartphone of tablet er via een app moeiteloos aan), biedt haarscherpe foto’s, én is nog hartstikke knap om te zien ook.

Nog intenser

Vervolgens kun je met de geprinte exemplaren alle kanten op: plak ze in een boek, aan een wand, hang ze met knijpers aan een rek of sla ze ouderwets met een spijker in de muur. Ook leuk: maak er een slinger van. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een touw en wat knijpers. Zo beleef je al jouw herinneringen voortaan nog intenser dan dat je ze digitaal bekijkt of erger nog: helemaal vergeet.

Winnen?

Meedoen is hartstikke simpel. Selecteer jouw drie mooiste foto’s, vertel waarom ze voor jou zo bijzonder zijn, deel jouw verhaal op mijnmooiste3.nl en maak kans op de fijne PIXMA-printer. Vergeet je foto’s niet te delen met je vrienden via #mijn mooiste 3. Op naar die printer.

SNACKS | WIN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Canon | Foto: Canon

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser