snacks

De date van Carlijn hield van piemels en zijn vader... zat vast

De date van Carlijn hield van piemels en zijn vader... zat vast

Carlijn wist zeker dat deze Tinderdate anders was en sprak met hem af. Tot overmaat van ramp vertelde hij dat hij van piemels hield en dat zijn vader vastzat.

| Yara Mureau

Zo goedgelovig als ze was, ging ze met hem mee naar huis en liep de date anders af dan verwacht.

Lees ook
Susan hoorde na afloop dat haar date een goede bekende van de politie was

Spontane vakantie
“Ik leerde Mick kennen via Tinder. Binnen één minuut wist ik dat er een spanning tussen ons was: geen gelul over wederzijdse hobby’s, maar lol en uitdaging. Die nacht belde Mick meteen. Na een gesprek van drie uur waarin we lachten, serieus waren en flirtten, wist ik dat hij leuk was. Hij vertelde dat hij een week later alleen op vakantie ging. Mick zou eigenlijk met zijn ex gaan, maar dat ging uit. Hij vond het een legendarisch spontaan idee als ik mee ging, dus ik zocht tickets.”

Ontmoeting
“Na wat foute Tinder-ervaringen, wist ik dat Mick anders was. Hij had een grote kinderwens en dat bespraken we, zo kwamen we ook op de naam van ons liefdeskind. Na drie dagen praten, was de ontmoeting. We spraken af om te wandelen en een borrel te doen. Hij was lang, grof gebouwd en had een spleetje tussen zijn tanden. Het klikte nog steeds en hij lachte om mijn grappen.”

Ossenworst
“Na de wandeling, gingen we naar een café. Ajax speelde dus we keken het op een groot scherm. Er kwam meer en meer wijn, Mick vond het fijn dat ik zo open en ruimdenkend was. Zo vertelde hij dat hij piemels fijn vond. Zo naïef als ik ben, stelde ik hem vragen. Ik had er geen mening over, maar moest hij dit per se vertellen tijdens een eerste ontmoeting? Maar goed, één foutje mag. Toen hij een stukje ossenworst in mijn mond duwde, vertelde hij dat zijn vader vast zat. Voor pedofilie. Ik wist niet goed wat ik ermee moest, maar op dat moment scoorde Ajax, dus de focus lag daar.”

Trukendoos
“Mick woonde vlakbij en vroeg of ik wat bij hem wilde drinken. Ik gaf hem het voordeel van de twijfel. Mick zette thee en we kletsten wat. Ik voelde dat ik aangeschoten was, dus mijn grenzen vervaagden. Aan de foute dingen dacht ik allang niet meer. Hij zoende me. De combinatie tussen aangeschoten, een goede kus en een bed binnen twee meter is niet de beste. Ik was inmiddels echt goed aangeschoten, dus ik gooide mijn trukendoos open tot Mick zijn hoogtepunt had bereikt.”

Ex
“Ik legde mijn draaierige hoofd even neer en gaf hem een kusje op zijn buik. Daarna liep ik naar het toilet. Ik hoorde dat Mick een sigaret opstak en wat zei. Het leek onmogelijk. ‘Ik denk dat het beter is als je naar huis gaat, ik ben nog niet over mijn ex heen.’ Ik wist niet wat ik hoorde, maar het enige wat ik dacht was: ga weg. Ik vroeg hem of hij nog even wilde meelopen naar de auto, maar hij schudde zijn hoofd en wachtte tot ik de deur uitliep. En daar stond ik; drie uur ’s nachts, in de regen en tot overmaat van ramp kon ik mijn auto niet vinden. Ik voelde me eenzamer dan ooit.”

Ook ooit zo’n rampzalige date beleefd? Beschrijf in 400 woorden (mét je leeftijd) die ene dramatische afspraak, waardoor je dacht: that’s it, laat dat hele daten maar zitten als het zo moet. Mail je verhaal naar rubrieken@lindanieuws.nl.

SNACKS | DATELEED

Bron: LINDAnieuws | Foto: Flickr cc

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser