Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

De allerduurste ... billen

De allerduurste ... billen

Elke week gaan we op zoek naar het állerduurste exemplaar van iets alledaags en doodgewoons. Vandaag zijn we nieuwsgierig naar het meest kostbare achterwerk ter wereld. Hou je vast: de duurste bilpartij is bijna 240 miljoen euro waard. Wat zal dát lekker zitten.

| Tessa Heinhuis

De luxe billen zijn van de Amerikaanse actrice en zangeres Jennifer Lopez (45), die bekend staat om haar welgevormde kadetten.

Je moet wat, als je zulke mooie hebt
De superster liet haar bilpartij daarom verzekeren: mocht er ooit iets mee gebeuren, dan zit ze in ieder geval goed. Met een geschat jaarinkomen van 17,5 miljoen euro zal mevrouw Lopez geen problemen hebben gehad om de prijzige deal af te sluiten.

Dure mannenbillen
De achterkant van voetballer David Beckham mag er ook zijn: wil je een reclame schieten met zijn billen in beeld, dan kan dat je zo 2,8 miljoen euro kosten. Voor zijn onderbroekencollectie voor H&M schitterde zijn gespierde lichaam een korte 30 seconden in een commercial. Deze werd onder meer uitgezonden in de rust van de Super Bowl, het Amerikaanse sportspektakel. Ook daar kreeg Becks een smak geld voor.

Gewoon elke dag tien keer doen
Even je voeten uit elkaar zetten, je billen flink naar achteren steken, bilspieren aanspannen en hup, door je knieën buigen. Met wat zogeheten squads train je eigen billen in een mum van tijd strak en rond. Kost je geen cent, maar reuze effectief: op dat we straks allemáál zulke mooie als Jen en David hebben.

Jennifer Lopez en haar veelbesproken bilpartij.

 

 

Jennifer Lopez looks smokinÕ hot in the just released official artwork for ÒBootyÓ featuring her frequent collaborator Pitbull!

 

David Beckham als onderbroekenmodel. 

hh-13802583

 

SNACKS

Bron: The Health Site | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser