Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

dateleed

Riannes dateleed: 'Vol trots liet hij me zijn nieuwste Tindermatch zien'

Riannes dateleed: 'Vol trots liet hij me zijn nieuwste Tindermatch zien'

Rianne (22) leerde Thom kennen via Facebook. Na wat online gesprekken sprak ze met hem af. Hij kwam leuk over, maar niets bleek minder waar.

| Robin Nanninga

Hij toonde meer interesse in de borsten van de serveerster dan in zijn date.

Lees ook
Merels dateleed: ‘Hij stelde me aan z’n ouders voor als zijn verloofde’

“Thom stuurde me vorige zomer een vriendschapsverzoek via Facebook. Hij kwam me bekend voor. Ik dacht dat we elkaar in de kroeg hadden leren kennen, dus ik accepteerde zijn uitnodiging. We bleken elkaar helemaal niet eerder ontmoet te hebben, maar hij kwam leuk over, dus bleven we praten. Hij vroeg al snel of ik wat met hem wilde drinken. Ik ging er niet direct op in. Ik dacht: dat komt na mijn vakantie wel.”

“Toen we uiteindelijk hadden afgesproken, begon de ellende vrijwel meteen. Vijf minuten voor onze afspraak appte hij: ‘Kunnen we een uurtje later afspreken?’ Ik was uiteraard al in het café waar we elkaar zouden zien. Een half uur later kwam hij eindelijk aan, zonder excuses. Nog geen vijf minuten later pakte hij zijn telefoon en ging hij ongegeneerd op Tinder swipen. ‘Soooow’, riep hij, terwijl hij me trots zijn nieuwste match liet zien.”

“In het café waar we zaten, was hij geen onbekende. Hij kende bijna alle serveersters bij naam en vertelde me in geuren en kleuren over de borstvergroting van een van hen. ‘Sindsdien plaatst ze veel te veel blote foto’s op social media’, vertrouwde hij me toe. Vervolgens vertelde hij honderduit over de ‘lekkere wijven’ die hij had ontmoet tijdens zijn vakantie in Brazilië. Geen enkel moment leek hij te beseffen dat het vrij vreemd is om dit soort dingen te zeggen tijdens een eerste date. Ik wilde maar één ding: wegrennen.”

“Ik verruilde mijn verschrikkelijke date voor de wc, waar ik een vriendin inlichtte. Ze was in de buurt aan het werk, een uur later zou ze klaar zijn. Ik besloot tot die tijd vol te houden. Eenmaal terug bij onze tafel zag ik dat Thom de rekening al gevraagd had. ‘Ga je mee naar mijn huis?’, vroeg hij. Ik bedankte vriendelijk. Bij het afscheid nemen probeerde hij me nog te zoenen, maar ik draaide mijn hoofd weg. Ik liep snel de andere kant op, weg van de meest idiote date ooit.”

OPROEP
Ook ooit zo’n rampzalige date beleefd? Beschrijf in 400 woorden (mét je leeftijd) die ene dramatische afspraak, waardoor je dacht: that’s it, laat dat hele daten maar zitten als het zo moet. Mail je verhaal naar nieuws@lindanieuws.nl.

Lees ook
Michelles dateleed: ‘Hij wilde na de tweede date gelijk bij me intrekken’

Een dag samen met  je vriendinnen lachen, proeven en shoppen? Kom naar het LINDA.festival op 10 & 11 juni. Bekijk het programma en koop tickets hier. Pssst… Linda komt ook.

SNACKS | DATELEED

Bron: LINDAnieuws | Foto: Flickr

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer dateleed

Lees dit ook even

Please update your browser