dateleed

Manons dateleed: 'Ik werd verliefd op - zo bleek - een narcist'

Manons dateleed: 'Ik werd verliefd op - zo bleek - een narcist'

Manon (38) dacht op een datingsite haar perfecte match te hebben gevonden. Tot ze er achterkwam dat hij een narcist was en zes andere vrouwen had.

| Isabel Ockers

Van zijn perfecte leventje bleek weinig waar te zijn.

Lees ook
Petra’s dateleed: Mijn date schoof aan bij de buren en liet mij achter

Match
“Een paar maanden geleden kwam ik, na een periode van waardeloze en teleurstellende dates, Stefan tegen op een datingsite. Wat een man. We hadden gelijk een match. Hij pakte lekker door: gelijk bellen en afspreken. Hij was gescheiden, had een dochter en was weer op zoek en klaar voor de liefde.”

Vonk en verliefdheid
“Vanaf het eerste moment dat wij elkaar zagen, was de vonk er. We zagen elkaar anderhalve week heel intensief. Hij vertelde veel over zijn privéleven, wat ik erg kon waarderen. Hij was verliefd en had dit ook al in geen tijden gevoeld. Stefan vertelde dat hij bezig was met de koop van twee bedrijven in de omgeving, had een goede band met zijn ex-vrouw en financieel zat-ie er ook goed bij. Iedere ochtend kreeg ik lieve berichtjes, enthousiasme en opgewektheid.”

Boos op ex
“Na anderhalve week vroeg hij of ik mee wilde op wintersport met zijn werk. Uiteraard ging ik hier op in, geweldig. Hierna was er geen contact meer. Toen ik hem ’s avonds belde was hij boos en wilde hij niet praten. Het had het te maken met zijn ex en hun dochter, beweerde hij. Zij had hem ‘iets’ geflikt. Die week zocht hij bijna geen contact meer.”

Excuus
“Toen hij met mooie verhalen kwam dat hij de komende maanden geen tijd voor mij had maar wel sex kon hebben, gingen de alarmbellen al helemaal af. Hij wilde op zondagavond langskomen, zei hij, maar belde een halfuur van tevoren af met het excuus dat zijn ex-vrouw op haar hoofd was gevallen en hij met spoed naar het ziekenhuis moest.”

Narcist
“Ik geloofde er niks van en heb via Facebook achterhaald dat zijn verhalen verzonnen waren. Wat blijkt: Stefan is een narcist. De bedrijven die hij over zou kopen bestaan niet, naast mij had hij nog zes vrouwen en hij had schulden. Ook ging hij vreemd in zijn vorige relatie.

Verse broodjes
“Zijn ex is inmiddels gelukkig met een andere man en dat bleek achteraf de reden dat hij boos was. Hij  vond het moeilijk dat zij verder ging. Vrij snel na mij veroverde Stefan een nieuwe vrouw. Verliefdheid is voor hem alsof hij iedere dag naar de bakker gaat om verse broodjes te halen.”

Ook ooit zo’n rampzalige date beleefd? Beschrijf in 400 woorden (mét je leeftijd) die ene dramatische afspraak, waardoor je dacht: that’s it, laat dat hele daten maar zitten als het zo moet. Mail je verhaal naar rubrieken@lindanieuws.nl.

SNACKS | DATELEED

Bron: LINDAnieuws | Foto: Flickr CC

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer dateleed

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser