Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Cindy: 'Als je gisteren gejuich hoorde, dan was ik dat op de weegschaal'

Cindy: 'Als je gisteren gejuich hoorde, dan was ik dat op de weegschaal'

Cabaretière Cindy Pieterse wil op haar 45ste verjaardag, in september, 80 kilo wegen. Nu is dat nog wat meer. Voor #houvol schrijft ze over haar afvalpoging.

| Cindy Pieterse

Ze houdt je op de hoogte van hoe het lijnen bevalt, en hoeveel kilo ze al kwijt is.

Lees ook
Cindy: ‘Ik had alle smaken uit mijn hoofd geleerd en mijn zinnen gezet op bokkenpootjesijs’

Mocht je gisterochtend ergens in de verte gejuich hebben gehoord: dat was ik, toen ik op de weegschaal stond. 82,1 kilo! Jihaaa! Ik merkte al dat mijn bovenkleding losser begon te zitten, maar het is ook prettig dat de weegschaal het bevestigt. Ik heb alweer een nieuw badpak gekocht, omdat m’n borsten in m’n minder nieuwe badpak hun eigen baantjes begonnen te zwemmen. Van een 44 ‘die ruim valt’ pas ik nu álle maten 44. Ik kon gewoon kiezen!

Tekst gaat door onder de afbeelding.

Cindy

M’n buik is eigenlijk de enige die nog niet doet wat ik wil. Die slinkt minder snel dan de rest. Dat merkte ik toen ik vorige week kleding moest doorpassen voor een telefilm waar ik een kleine rol in heb. De styliste wilde van tevoren mijn broekmaat weten. Toen zakte de moed me even in de schoenen (maat 42, wilde ze ook weten), want ik draag niet graag broeken. Ik vind mezelf mooier in een jurk of rok. Maar ja, ‘mooi’ is niet aan de orde in deze rol, als helft van een mislukt cabaretduo. De regisseur, Theo Maassen, vindt dat wij er tuttig uit moeten zien. Nou, dat is gelukt. Al viel het gelukkig niet mee om me tuttig te krijgen. “Die bril kan af, die is te hip”, “je haar zit te leuk” en “je lippen zijn nu te mooi.” Het was in elk geval beter dan die ene keer dat ik in het theater een lelijke fan moest spelen (lelijk, mislukt, ik maak carrière) en ik met een tas vol suffe kleren aankwam en de toenmalige regisseur zei: “Nee joh, wat je nu aan hebt is prima.”

Van regisseur Theo Maassen moet Cindy er tuttig uitzien.

Cindy

 

Nu was het veel leuker. Na één broek (die trouwens paste en heel lekker zat) stapten we al over op de jurken en de rokken. Nooit geweten dat je met kleding en kleur zó kunt veranderen. Uiteindelijk viel de keuze op een gele blouse in een pastelgroene rok. Maar de rok kan alleen dicht als ik m’n buik even heel erg inhoud en de styliste snel de knoop dicht doet. Dat wordt dus een corrigerend broekje eronder. Nou ja, zeg maar gerust bróek. Harnas. Huidskleur. Heel charmant. En stikheet. Laten we alsjeblieft bidden dat het volgende week bij de eerste opname geen 30 graden is. De film, Billy, wordt trouwens pas volgend jaar uitgezonden. Het duurt dus nog zeker twee badpakken voordat-ie op teevee is.

Meer Cindy? Volg haar op Twitter.

Meegedaan met LINDA.lijnt en een stok achter de deur nodig? Op #houvol publiceren we artikelen rondom gezond eten, bewegen en afvallen. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Lees ook
Cindy: ‘Ik dribbelde op die rotklinkertjes als een soort Annie achter hem aan’

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | GEZOND | #HOUVOL | CINDY HOUDT VOL

Bron: LINDAnieuws | Foto: Anne Reitsma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser