Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Buurman Bieber: fans organiseren housewarming in Amsterdam

Buurman Bieber: fans organiseren housewarming in Amsterdam

Justin Bieber zou een appartement hebben gekocht op de Dam in Amsterdam. Zijn fans vinden een heuse housewarming op zijn plaats, en die organiseren ze voor het gemak alvast zelf. Via Facebook.

| Lisa Koetsenruijter

En ze zeggen alvast Sorry voor de overlast.

Lees ook
‘Justin Bieber gaat in Amsterdam wonen’

Geinponems
Je kon erop wachten: een geinponem die een Facebook-evenement aanmaakt om de Canadese zanger welkom te heten in de Hollandse hoofdstad. Een dag na het nieuws dat Bieber een appartement op de Dam zou hebben gekocht, is het al gebeurd. Of de Biebs er zelf bij aanwezig zal zijn, valt te betwijfelen, maar schrijf maar vast in je agenda: 26 november, vanaf 20.00 uur: Justin Bieber House Warming.

Project X?
Animo onder Amsterdammers is er genoeg: een aantal ‘gasten’ vraagt zich zelfs af of dit het volgende Project X zal worden – het verjaardagsfeest in Haren dat vier jaar geleden ontspoorde na een overweldigend aantal aanmeldingen op Facebook. De organisatoren hebben iets anders voor ogen, en schrijven: “Dit exclusieve feest zal worden gehouden voor een kleine groep mensen, dus houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.” Grote vraag aan Justin is natuurlijk: Where Are Ü Now?

Lol
Lees alle lol rondom deze ‘housewarming’ hier.

SNACKS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: Facebook | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser