Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Britse man (24) geeft pensioen dode buurvrouw uit aan pizza: héél veel pizza

Britse man (24) geeft pensioen dode buurvrouw uit aan pizza: héél veel pizza

Een Britse man heeft het geld van zijn overleden buurvrouw uitgegeven aan pizza’s. Hij vond het levenloze lichaam van de vrouw en besloot daarna haar pensioen te gebruiken om voor 6000 pond (omgerekend 6800 euro) aan pizza’s te bestellen.

| Stijn de Vries

Volgens Britse media heeft de 24-jarige Robert Sharkey nu te horen gekregen dat-ie hoogstwaarschijnlijk achter de tralies moet brommen.

Opgestapelde post

In januari 2015 overleed de 68-jarige buurvrouw in haar flatwoning in Belfast. Haar dood bleef maandenlang onopgemerkt en werd pas in oktober van dat jaar door Sharkey ontdekt. Hij merkte dat de post van zijn onderbuurvrouw zich wel héél erg opstapelde. Daarom forceerde hij de deur en vond de Brit de stoffelijke resten van Marie Conlon. Of hij daarna, zoals iedereen met een gezond verstand, de politie belde? Nee hoor. Sharkey nam een betaalkaart mee uit de woning en liet Conlon liggen.

Pizzafreak

In totaal gaf Sharkey 11.700 pond van zijn buurvrouw uit. Bijna de helft van dat geld besteedde hij aan pizza’s. Héél veel pizza’s. Bij de pizzeria stond de man bekend als de ‘visman’ omdat hij altijd ansjovis op zijn pizza wilde. Tijdens een politie-inval in Sharkeys woning ontdekten agenten ook stapels met lege pizzadozen.

Onvermijdelijk

De man werd vorige maand schuldig bevonden aan elf (!) strafbare feiten, maar moet nog worden veroordeeld. Vandaag kreeg de Brit van de rechter te horen dat een celstraf bijna onvermijdelijk is.

Lees ook
Russen zetten massaal domino-tattoos voor een leven lang gratis pizza

SNACKS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

mte Loewymte Loewy

wanneer je meer om pizza dan om je buurvrouw geeft :-)))

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser