snacks

Britse Josh op zoek naar Nederlandse vrouw die hij ontmoette op de Canal Parade

Britse Josh op zoek naar Nederlandse vrouw die hij ontmoette op de Canal Parade

De Britse Josh uit Wales, is op zoek naar de vrouw die hij tijdens de Canal Parade van vorig weekend heeft leren kennen. En de moeite die hij daarvoor doet is een pluim waard.

| Yara Mureau

Hij stuurt willekeurige mensen die in haar straat in Amsterdam wonen een brief.

De brief

De Brit heeft de vrouw tijdens de Canal Parade ontmoet en belandde in haar appartement aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam-West. ‘Helaas moest ik die nacht naar huis vliegen en in de haast ben ik haar naam en contactgegevens vergeten’, staat in de brief. Josh heeft een – of meerdere – brieven per post naar een willekeurig adres gestuurd in dezelfde straat.

‘Wanhopig’

Josh is wanhopig en ziet geen andere manier om de vrouw te vinden. In de brief vraagt hij of bewoners haar kennen, mocht dat niet zo zijn, vraagt hij of de mensen de brief dan alsjeblieft bij de buren willen bezorgen. Hij hoopt dat bewoners hem bellen of mailen als ze weten wie de vrouw is. ‘Ik weet dat de Admiraal de Ruijterweg een lange straat is en dat deze poging zeer optimistisch is, maar ik ben afhankelijk van hulp van uw buurt.’

Over de vrouw…

Volgens Josh is de vrouw ongeveer 25 jaar en haar naam begint met een J of een G. Ze heeft ‘short curly hair’ en werkt als visagiste.  ‘Ze woont met een huisgenoot in een appartement op de bovenste verdieping, waarschijnlijk bij een tramhalte in de buurt. De Brit heeft een foto van zijn outfit aan de brief toegevoegd, zodat de vrouw hem kan herkennen. Mocht je dus in de Admiraal de Ruijterweg wonen, óf is die ene vriendin ook hopeloos opzoek naar een jongen uit Wales? Neem dan contact met Josh op.

Canal Parade

Martijn Nekoui van Glamourtime met Martijn was aanwezig bij de Amsterdamse Canal Parade. Hij ging langs om de bezoekers van de parade eens flink aan de tand te voelen.

Lees ook
Vrouw vraagt vriendin ten huwelijk op flyboard tijdens Canal Parade

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

SNACKS

Bron: AT5 | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser