snacks

Brandweermannen organiseren babyshower voor zwangere vrouw na brand

Brandweermannen organiseren babyshower voor zwangere vrouw na brand

De zwangere Nicola Taylor uit Amerika wist eerder deze maand ongedeerd te ontsnappen toen haar appartement in brand stond. Er bleef echter niks van haar woning over.

| Marloes van Wijnen

De aanstaande moeder verloor ook alle babykleertjes die ze tijdens een babyshower twee dagen voor de brand had gekregen.

Lees ook
Mond-op-hondbeademing: brandweer reanimeert trouwe viervoeter

Verrassing
Maar daar wisten de brandweermannen uit Florida, die het appartement van Nicola in rook hadden zien opgaan, wel wat op. Het team organiseerde namelijk een babyshower voor de zwangere Nicola, die samen met haar vader, haar neef en diens zoontje in het afgebrande appartement woonde.

‘Confronterend’
“Dit is onbeschrijfelijk”, zegt Nicola tegen ABC News. “Mijn vader stond zelfs te huilen. En dat zegt alles.” Brandweerman Jerry vertelt dat hij en zijn collega’s het unaniem eens waren om Nicola te verrassen. “De brandweermannen zagen een heleboel verbrande babyspullen in de woning van Nicola. Dat was best confronterend, omdat veel van hen zelf kinderen hebben.”

Crowdfunding
Als klap op de vuurpijl ontving Nicola ook nog eens de sleutel van een gloednieuw appartement. “We hebben een Crowdfunding-pagina opgericht waarmee we de borg en een paar maanden huur hebben kunnen betalen”, vertelt een van de brandweermannen. “Zodat jullie een nieuw begin kunnen maken.” Tissue, iemand?

SNACKS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: ABC News | Foto: Facebook

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser